Ποια από τις δύο είναι η Alicia;

29.06.2011
Όταν κοιτάξεις τη φωτογραφία δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις ποια είναι η αληθινή και ποιο είναι το κέρινο ομοίωμα. Η Alicia Keys έκλεισε δέκα χρόνια στο rnb floor και απέκτησε ως δώρο το δικό της κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Madame Tussaude στην Time Square της Νέας Υόρκης. Αυτές τις μέρες γίνεται η έκθεση

Η Alicia στη χώρα των κέρινων θαυμάτων. Όταν κοιτάξεις τη φωτογραφία δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις ποια είναι η αληθινή και ποιο είναι το κέρινο ομοίωμα. Η Alicia Keys έκλεισε δέκα χρόνια στο rnb floor και απέκτησε ως δώρο το δικό της κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Madame Tussaude στην Time Square της Νέας Υόρκης. Αυτές τις μέρες γίνεται η έκθεση Empire state of mind αφιερωμένη στο μεγαλύτερο Μήλο και παράλληλα η Keys γιορτάζει την επανακυκλοφορία του πρώτου της δίσκου "Songs in Minor".

"Πιστεύω ότι ο κόσμος ταυτίστηκε με το δίσκο Songs in a minor γιατί τα κομμάτια αντιπροσώπευαν την αλήθεια μου εκείνη την εποχή. Πραγματικά ήθελα να είμαι απλά ο εαυτός μου κι όχι κάποιος άλλος..δεν ήθελα να είμαι σαν ένα κορίτσι με σούπερ κι εντυπωσιακά φορέματα και τίποτα άλλο. Το να είμαι ο εαυτός μου ήταν σαν να είμαι μια οποιαδήποτε κοπέλα στο Χάρλεμ, στο Μπρούκλιν, στο Κουίνς οπότε νομίζω ότι ο κόσμος πραγματικά το αισθάνονται αυτό."είπε η Alicia για τότε που μας είχε κολλήσει όλους να τραγουδάμε Keep on falling. Μαζί μ’ όλες αυτές τις γιορτές ακολουθεί το παράδειγμα του Jay Z και Will Smith και θα γίνει παραγωγός του θεατρικού έργου Sticky Fall το οποίο θ ανέβει στο Broadway στις 8 Δεκεμβρίου.

Κ.Π

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!