Αντιδράσεις στο Glastonbury με τους φοροφυγάδες U2

27.06.2011
Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του μουσικού πλανήτη, το Glastonbury τελείωσε και για φέτος κι εμείς μείναμε να το παρακολουθούμε από τις οθόνες του youtube. Ένας από τους headliners ήταν και U2, οι οποίοι μπορεί να έκαναν ένα τρομερό live σύμφωνα με όσους ήταν εκεί αλλά είχαν και

Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του μουσικού πλανήτη, το Glastonbury τελείωσε και για φέτος κι εμείς μείναμε να το παρακολουθούμε από τις οθόνες του youtube. Ένας από τους headliners ήταν και U2, οι οποίοι μπορεί να έκαναν ένα τρομερό live σύμφωνα με όσους ήταν εκεί αλλά είχαν και haters έξω από τις πύλες να διαμαρτύρονται για το χρήμα του Bono και των υπολοίπων της πιο κερδοφόρας ροκάδικης μπάντας αυτή τη στιγμή.

Οι συγκεκριμένοι τύποι με τ όνομα Art Uncut έχουν εξοργιστεί γιατί το συγκρότημα μετέφερε την έδρα της αυτοκρατορίας τους από την Ιρλανδία στην Ολλανδία για να μην πληρώνουν μεγάλη φορολογία. Γιατί δεν ταλαιπωρεί μόνο την Ελλάδα αυτή η εφορία. Πήγαν λοιπόν στο φεστιβάλ μία μέρα πριν την εμφάνιση του γκρουπ παρέα με το πανό U PAY TAXES? κι όπως ήταν αναμενόμενο δεν έμεινε και πολύ ώρα όρθιο αφού οι διοργανωτές το μετακίνησαν για να αποφύγουν κι επεισόδια. Είναι πολλά τα λεφτά Bono..

Κ.Π

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!