Καινούρια τραγούδια από τους Killers

23.06.2011
Το τελευταίο άλμπουμ Day &Age κυκλοφόρησε το 2008, έβγαλαν ένα χριστουγεννιάτικο κομμάτι κα μετά ο Brandon Flowers πήρε τον δρόμο που οδηγεί στο σόλο ηχογραφώντας το "Flamingo" κι έχοντας την Chalrize Theron σ’ ένα από τα βίντεο κλιπ του. Οι Killers ενώνονται ξανά όλοι μαζί κι

Το τελευταίο άλμπουμ Day &Age κυκλοφόρησε το 2008, έβγαλαν ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι κα μετά ο Brandon Flowers πήρε τον δρόμο που οδηγεί στο σόλο ηχογραφώντας το "Flamingo" κι έχοντας την Chalrize Theron σ’ ένα από τα βίντεο κλιπ του. Οι Killers δεν διαλύθηκαν όπως τρυγιρνούεσε μία φήμη, ενώνονται ξανά όλοι μαζί μετά το μεγάλο διάλειμμα κι ετοιμάζουν τον καινούριο δίσκο κι απ ότι είπε ο Flowers στον Zane Lowe του BBC radio 1 έχουν έτοιμα περίπου πέντε κομμάτια και νομίζουν ότι είναι αρκετά δυνατά.

Όσοι βρέθηκαν στη χθεσινή συναυλία τους στο Λονδίνο κι οι υπόλοιποι που θα βρεθούν σήμερα θα έχουν κάτι αποκλειστικότητες όπως επίσης και το κοινό στο Hard rock calling festival την Παρασκευή, στο οποίο οι Killers είναι headliners. Κύριοι Brightside go on..

K.Π

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!


*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!