Μαζί η Aguilera και ο Adam (Maroon 5)..

22.06.2011
O Adam Levine ή σκέτο Adam για όλες όσες είναι στα πρόθυρα να κόψουν τις φλέβες μόλις τον βλέπουν εκτός από frontman των επιτυχημένων και καθαρόαιμων ποπάδων Maroon 5 είναι και κριτής του talent show The Voice, το οποίο πήγε απρόσμενα καλά με όλη αυτή τη μάχη που γίνεται

..στη σκηνή. O Adam Levine ή σκέτο Adam για όλες όσες είναι στα πρόθυρα να κόψουν τις φλέβες μόλις τον βλέπουν εκτός από frontman των επιτυχημένων και καθαρόαιμων ποπάδων Maroon 5 είναι και κριτής του talent show The Voice, το οποίο πήγε απρόσμενα καλά με όλη αυτή τη μάχη που γίνεται στην Αμερική. Αφού έβγαλε καινούριο δίσκο με τη μπάντα ("Hands all over") ξαναμπήκε στο στούντιο σόλο αυτή τη φορά κι επειδή δίπλα του κάθεται η Christina Aguilera είπε να το εκμεταλλευτεί.

Ηχογράφησαν το "Moves like Jagger" και το παρουσίασαν χθες στο show σαν μία έκπληξη στο κοινό με τον Cee Lo Green να λικνίζεται στην καρέκλα του. Είναι από εκείνα τα κομμάτια που σου κολλάνε και τα τραγουδάς σε ανύποπτες στιγμές και δεν υπάρχει καμία λεπτομέρεια για το αν θα κυκλοφορήσει σε single ή να θα μπει σε κάποιο άλμπουμ. Εντάξει η Christina θα μπορούσε να εμφανιστεί αλλιώς..

Κ.Π