Η Shakira εκπαιδεύει τους Ισραηλινούς

22.06.2011
Μπορεί ο πρόεδρος του Ισραήλ να μην κατάφερε ποτέ να πει σωστά τ όνομα της κατά τη διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης τύπου αλλά η Shakira έκανε το χρέος της ως πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, ιδρύτρια του Barefoot Foundation και- απ ότι

Μπορεί ο πρόεδρος του Ισραήλ να μην κατάφερε ποτέ να πει σωστά τ όνομα της κατά τη διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης τύπου αλλά η Shakira έκανε το χρέος της ως πρέσβειρα καλής θελήσεως της Unicef. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, ιδρύτρια του Barefoot Foundation και- απ ότι έδειξε στο βίντεο κλιπ Rabiosa- pole dancer, επισκέφτηκε την Ιερουσαλήμ για την καμπάνια προώθησης της εκπαίδευσης στα παιδιά είτε αυτοί είναι Παλαιστίνιοι είτε Ισραηλινοί.

"Η πιο κρίσιμη απόφαση που πρέπει να πάρουμε για ένα καλύτερο αύριο είναι πως θα εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας. Πόσο υπέροχο θα ήταν αν λειτουργούσαμε όλοι σαν ομάδα παγκοσμίως. Έχουμε τόσες πολλές προκλήσεις μπροστά μας, τόσα πολλά προβλήματα να λύσουμε. Τώρα είναι ευκαιρία να γίνουμε ομάδα, να φοράμε τα ίδια t shirts και να κερδίσουμε τον αγώνα των διακρίσεων και της ανισότητας." είπε ανάμεσα σε άλλα η Shakira μετά την ξενάγηση της σ’ ένα σχολείο κι ο Gerard Pique φούσκωσε από υπερηφάνεια. Ναι ήρθαν και στη Μύκονο αλλά αυτέ τις λεπτομέρειες τις αφήνουμε σε άλλους ειδικούς..

Κ.Π

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!


*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!