Ντέιβιντ Γκάντι: Το απόλυτο αρσενικό...

22.06.2011
Ο νεαρός με τα υπέροχα μάτια που… μαγνητίζουν κάθε θηλυκή ύπαρξη είναι ο βασικός χαρακτήρας του βιβλίου του θρυλικού διδύμου της μόδας που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «David Gandy by Dolce & Gabbana». Πρωταγωνιστής ο Ντέιβιντ Γκάντι (David Gandy), το διάσημο μοντέλο των Dolce & Gabbana.

Ο Ντέιβιντ Γκάντι (David Gandy), το διάσημο μοντέλο των Dolce & Gabbana, ο νεαρός με τα υπέροχα μάτια που… μαγνητίζουν κάθε θηλυκή ύπαρξη είναι ο βασικός χαρακτήρας του βιβλίου του θρυλικού διδύμου της μόδας που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «David Gandy by Dolce & Gabbana».

Το 31χρονο μοντέλο από την Βρετανία ήταν προσθήκη της τελευταίας στιγμής στην επίδειξη μόδας για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή κολεξιόν του οίκου για το 2012. Εκεί μάλιστα διοργανώθηκε προς τιμήν του και πάρτι με αφορμή την έκδοση του βιβλίου.

Ο Γκάντι αναφέρει χαρακτηριστικά «Δεν θα ήμουν τίποτα χωρίς αυτούς, αρχίζοντας από το Light Blue, μετά το ημερολόγιο, στη συνέχεια η καμπάνια και τώρα το επόμενο Light Blue και το βιβλίο…. Εχουμε δουλέψει πάρα πολύ μαζί. Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα πέντε ή έξι ετών εντατικής δουλειάς. Είναι φανταστικό. Πιστεύω πως συνεργαζόμαστε άψογα μεταξύ μας και πάνω απ ‘ όλα σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Το βιβλίο αυτό είναι το αποκορύφωμα της καριέρας ενός μοντέλου».

Το βιβλίο περιλαμβάνει εικόνες από fashion shows, ημερολόγια, καμπάνιες και editorials που ο Γκάντι και οι Dolce & Gabbana έκαναν μαζί από το 2005, ενώ φωτογράφοι σαν τους Mario Testino, Steven Klein και Arnaldo Anaya-Lucca δίνουν το στίγμα τους.

Επιμέλεια: Γεωργία Οικονόμου

Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου



*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook
εδώ!