Η Patti Smith στο Law and Order

20.06.2011
Η Patti Smith έχει ένα μικρό παρελθόν στα κινηματογραφικά πλατό με το "The Rugrats Movie" λίγο πίσω στο 1998 και είπε να επιστρέψει σε παρόμοια στούντιο αυτή τη φορά της μικρής οθόνης. Συμμετείχε στο επεισόδιο της σειράς Law and order με τον τίτλο Criminal Intent το οποίο

Η Patti Smith έχει ένα μικρό παρελθόν στα κινηματογραφικά πλατό με το "The Rugrats Movie" λίγο πίσω στο 1998 και είπε να επιστρέψει σε παρόμοια στούντιο αυτή τη φορά της μικρής οθόνης. Συμμετείχε στο επεισόδιο της σειράς Law and order με τον τίτλο Criminal Intent το οποίο προβλήθηκε χθες Κυριακή κι έπαιξε το ρόλο της Cleo Alexander, μιας καθηγήτριας του πανεπιστημίου Columbia.

Η ιστορία βασίζεται ενός περίεργου περιστατικού που συνέβη στην παράσταση του Broadway Spiderman: Turn off the dark όταν ένας ηθοποιός κατά τη διάρκεια μιας σκηνής πέθανε. Η Smith απ ότι είπε στο TV guide ο Vincent D’ Onofrio είναι ένας υπέροχος ηθοποιός, σκηνοθέτης κι αποδείχτηκε επίσης και καλός φίλος, τη βοήθησε τόσο πολύ με το ρόλο της που νιώθει ότι μπορεί να ξανακάνει κάτι παρόμοιο. TV has the power..

Κ.Π