Η περφόρμανς Robot Poetry Reading το πρώτο εργαστήρι, στο οποίο ο Άγγελος Πλέσσας καλεί το κοινό να απαγγείλουν ποιήματα που θα συνθέσουν μέσα από την ιστοσελίδα www.robotpoetryreading.com, πραγματοποιείται στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.
Η περφόρμανς με τίτλο Rοbοt Poetry Reading (Ανάγνωση ρομποτικής ποίησης), το πρώτο εργαστήριο στο πλαίσιο της έκθεσης «Σχολή μουσικής ιδρύματος Άντζελο» του Άγγελου Πλέσσα, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στις 19.30.
Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου ο Άγγελος Πλέσσας μαζί με το κοινό και τη συμμετοχή του ηθοποιού Νίκου Ορφανού, θα απαγγείλουν ποιήματα που θα συνθέσουν μέσα από την ιστοσελίδα www.rοbοtpoetryreading.com.
Στις 23 Ιουνίου και 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν δύο ακόμη εργαστήρια με τίτλους Sound Meditation και Sound Fertility.
Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης,
ΠΟΥ: Κτίριο Ωδείου Αθηνών, Βασ. Γεωργίου Β’ 17 -19 & Ρηγίλλης, Αθήνα
ΠΟΤΕ: Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011, στις 19.30
Τηλέφωνα: 210 92.42.111
Τιμές εισιτηρίων Είσοδος ελεύθερη