"Γεύσεις με ονομασία προέλευσης" στην Κηφισιά

05.03.2001
Ένα πρωτότυπο εστιατόριο έχει κλέψει τις καρδιές των καλοφαγάδων Αθηναίων εδώ και μερικά χρόνια. Πρόκειται για το ρεστοράν "Γεύσεις με ονομασία προέλευσης" και η πρωτοτυπία του βρίσκεται στο γεγονός ότι αποτελεί χώρο ενός... σπιτιού, αφού ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να μετατρέψει το σαλόνι, την τραπεζαρία, το κελάρι και την κουζίνα του ίδιου του του πατρικού σπιτιού σε εστιατόριο.
Ένα πρωτότυπο εστιατόριο έχει κλέψει τις καρδιές των καλοφαγάδων Αθηναίων εδώ και μερικά χρόνια. Πρόκειται για το ρεστοράν "Γεύσεις με ονομασία προέλευσης" και η πρωτοτυπία του βρίσκεται στο γεγονός ότι αποτελεί χώρο ενός... σπιτιού, αφού ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να μετατρέψει το σαλόνι, την τραπεζαρία, το κελάρι και την κουζίνα του ίδιου του του πατρικού σπιτιού σε εστιατόριο. Το περιβάλλον του εστιατορίου είναι φιλικό και κοσμοπολίτικο. Η διακόσμηση και τα έπιπλα-αντίκες είναι επιλεγμένα με γούστο και φαντασία. Στους τοίχους βρίσκουμε παλιούς καθρέφτες και φωτογραφίες, ενώ ο χώρος αποπνέει μια νοσταλγική γοητεία.
Η κουζίνα που μπορούμε να δοκιμάσουμε στο "Γεύσεις με ονομασία προέλευσης" είναι εμπνευσμένη από τις ελληνικές συνταγές και τις εγχώριες γαστρονομικές παραδόσεις. Οι σεφ του εστιατορίου μας προτείνουν πιάτα, φτιαγμένα με τα πιο αγνά προϊόντα της ελληνικής γης αλλά και μια ευρύτατη γκάμα σπάνιων τυριών της υπαίθρου. Τα ορεκτικά του εστιατορίου βασίζονται στο τυρί, στα φρέσκα λαχανικά και τα μπαχαρικά και αποτελούν μια υπέροχη έναρξη για το δείπνο μας. Τα κυρίως πιάτα μας εκπλήσσουν και αυτά ευχάριστα : Από τα πιο "δημοφιλή" πιάτα είναι ο καπνιστός ξιφίας με κολοκυθάκια, αλλά και ο κόκκορας με λεμόνι και ελιές. Για το κλείσιμο του φαγητού μας υπάρχει ποικιλία από επιδόρπια, ωστόσο ξεχωρίσαμε τις φωλιές από καταϊφι με παγωτό καϊμάκι και βύσσινο.
"Γεύσεις με ονομασία Προέλευσης" : Διέυθυνση :Κηφισίας 317 τηλ: 8001402
Τιμή κατ' άτομο : 9-10.000 δρχ.