Spaghetti a la aaart

24.06.2008
Το καλοκαίρι έφτασε κι επειδή ο νους όλων μας ταξιδεύει σε εξωτικούς και μη προορισμούς, η γκαλερί antonopoulou αποφάσισε να παρουσιάσει μία έκθεση απλή και δροσερή σαν καλοκαιρινή... μακαρονάδα!!

Το καλοκαίρι έφτασε κι επειδή ο νους όλων μας ταξιδεύει σε εξωτικούς και μη προορισμούς, η γκαλερί antonopoulou αποφάσισε να παρουσιάσει μία έκθεση απλή και δροσερή.

Όχι άλλες εκθέσεις με θέμα «το κυματάκι» και «το βοτσαλάκι»!
Όχι άλλα σοβαροφανή curatorial.

Όπως στην καλοκαιρινή μακαρονάδα ρίχνουμε μέσα ό,τι έχουμε στο ψυγείο μας έτσι κι οι συνεργάτες της γκαλερί έστησαν μία έκθεση για το καλοκαίρι με έργα του ντεπώ της και όχι μόνο.

Από Τετάρτη 25 Ιουνίου στους χώρους της γκαλερί θα φιλοξενείται ένα accrochage με τίτλο "Spaghetti a la aaart*", αποτελούμενο από έργα των Jake and Dinos Chapman, David Hockney, Gerhard Richter, Andy Warhol, Χρήστου Αθανασιάδη, Αλέξανδρου Βασμουλάκη, Γιώργη Γερόλυμπου, Em Kei, Άννας Μαθιού, Λήδας Παπακωνσταντίνου, Μαρκ Χατζηπατέρα, Αλέξανδρου Ψυχούλη κ.ά.

Η γκαλερί αλλάζει ωράριο για το καλοκαίρι και θα είναι ανοιχτή Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00 - 21:00 ενώ Σάββατο και Κυριακή θα είμαστε κλειστά.

Διάρκεια Έκθεσης έως 18 Ιουλίου και 1-20 Σεπτεμβρίου.
Η γκαλερί θα παραμείνει κλειστή το καλοκαίρι από 19/07 - 31/08.