Ομαδική έκθεση στον Αστρολάβο!

04.12.2002
Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Τέχνης Αστρολάβος Δεξαμενή εγκαινιάζονται τρεις εκθέσεις. Στο κάτω επίπεδο έκθεση έργων των γνωστών Ελλήνων της διασποράς: Αντωνάκου, Δάφνης, Λεκάκη, Μιχαηλίδη, Ξέρον, Πράσινου, Σαμαράμ Στάμου, Χατζή και Χίου.
Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Τέχνης Αστρολάβος Δεξαμενή εγκαινιάζονται τρεις εκθέσεις.
Στο κάτω επίπεδο έκθεση έργων των γνωστών Ελλήνων της διασποράς: Αντωνάκου, Δάφνης, Λεκάκη, Μιχαηλίδη, Ξέρον, Πράσινου, Σαμαράμ Στάμου, Χατζή και Χίου.
Στο μεσαίο επίπεδο ομαδική έκθεση συνεργατών.
Στο πάνω επίπεδο έκθεση καλλιτεχνικού κοσμήματος των Βαβλίτου, Βερναδάκη, Κάνιστρα, Καράσο, Λεβεντάκου, Ντορίζα, Παπαδημητροπούλου, Τσακιρίδη και Χριστέλη.

Η έκθεση έργων ελλήνων της διασποράς φιλοδοξεί να δείξει χαρακτηριστικές δουλειές των συγκεκριμένων δημιουργών. Απλά συγκέντρωσε κάποια έργα τους, τα οποία είναι και σε προσιτές τιμές και θα εκτεθούν σε αυτήν την ομαδική έκθεση για κάποια επαφή του κοινού με το έργο τους, ιδιαίτερα λόγω της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Τέλος, η έκθεση καλλιτεχνικού κοσμήματος αποβλέπει στο να εξοικειώσει το γυναικείο κοινό με το χειροποίητο καλλιτεχνικό κόσμημα, που κάνει μια ανεπαίσθητη εισαγωγή της τέχνης στην καθημερινή ζωή.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 4 Ιανουαρίου 2003