"Αλλοτινές" γεύσεις

31.10.2003
Για όσους βαριούνται να μαγειρέψουν, αλλά προτιμούν μόνο το σπιτικό φαγητό υπάρχουν δύο λύσεις. Ή προτιμούν το delivery ή πάνε σε ένα εστιατόριο που και σπιτικές γεύσεις θα διαθέτει και σπιτική ατμόσφαιρα θα προσφέρει. Για την περίπτωση αυτή ενδείκνυται το Αλλοτινό,
Για όσους βαριούνται να μαγειρέψουν, αλλά προτιμούν μόνο το σπιτικό φαγητό υπάρχουν δύο λύσεις. Ή προτιμούν το delivery ή πάνε σε ένα εστιατόριο που και σπιτικές γεύσεις θα διαθέτει και σπιτική ατμόσφαιρα θα προσφέρει. Για την περίπτωση αυτή ενδείκνυται το Αλλοτινό, ένα εστιατόριο που ταξιδεύει τους θαμώνες σε...Αλλοτινές εποχές. Σε ένα χώρο που κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο, νιώθεις σαν στο...σπίτι σου, ενώ οι γεύσεις του "τέρπουν" πρώτα τον ουρανίσκο και μετά...την τσέπη σου καθώς οι τιμές είναι προσιτές, κατάλληλες για τους καλοφαγάδες που δεν αρκούνται στο ένα πιάτο.

Μενού
Το μενού περιλαμβάνει σαλάτες, κρύα και ζεστά ορεκτικά, παραδοσιακούς μεζέδες, στριφτόπιτες με σπιτικό φύλλο, συνταγές της γιαγιάς (ποιας γιαγιάς θα σε γελάσω), γεύσεις του κόσμου και άλλα πολλά. Βέβαια, μετά από ένα καλό φαγοπότι ενδείκνυται ένα κομμάτι γλυκό για να...καθίσει καλά το φαΐ στο στομάχι. Μπορείτε, λοιπόν, να δοκιμάσετε σουφλέ σοκολάτας, παγωτό βανίλια με ραβανί, Marsquise (semifredo σοκολάτας με σως φρέσκιας φράουλας), εκμέκ και πάβλοβα.

Κρασί
75 ετικέτες περιλαμβάνει η λίστα του Αλλότινο από μικρούς και μεγάλους παραγωγούς της Ελλάδας. Διαθέτει λευκά κρασιά, ερυθρά, ροζε, οίνους γλυκούς και βέβαια σαμπάνια Moet et Chandon για τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.


Ζησιμοπούλου 47, Π. Φάληρο
τηλ: 2109418821-2109431872
[email protected]
τιμή: 14,70 - 17,60 EURO