Αστρα & Όραμα Απριλίου 2012

08.03.2012

Αστρολογία

4 Το φαινόµενο του µήνα: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται - Παρά τις θετικές επιρροές αυτή την περίοδο, ένα ταυ σε τρία από τα µεταβλητά ζώδια και η έλλειψη συνεργασίας µεταξύ της Αφροδίτης, του Άρη και του Ποσειδώνα θολώνουν το τοπίο και µας καλούν να δούµε τι κρύβεται πίσω από γεγονότα. Γράφει ο Κώστας Λεφάκης.

8 Astrasoul: Αρχίζουν τα όργανα - Ώρα για δράση! Το εναρκτήριο λάκτισµα δίνει η επιστροφή του Ερµή και του Άρη σε ορθή πορεία, που θα µας βγάλει από τη χειµερία νάρκη, ανανεώνοντας τη διάθεσή µας. Μένει να αξιοποιήσουµε τις αλλαγές, τόσο αυτές που θα συµβούν γύρω µας όσο και αυτές που θα γίνουν µέσα µας.

20 Ζώδια και χρήµα: Ανακαλύψτε τα µυστικά του πλούτου. Κάθε ζώδιο έχει τη δική του, ιδιαίτερη σχέση µε το χρήµα, που κυβερνάει τον κόσµο. Ανακαλύψτε τα δυνατά και τα αδύνατα σηµεία σας στη διαχείριση των οικονοµικών ζητηµάτων και αντεπιτεθείτε στην κρίση.

Όραµα

14 ψυχολογια: Είστε έτοιµοι για µια καινούργια αρχή; Δεν το επιλέξατε εσείς, αλλά οι συνθήκες στη ζωή σας άλλαξαν. Χωρίσατε, αναγκαστήκατε να µετακοµίσετε µε τους δικούς σας, τα οικονοµικά σας δεν είναι στην καλύτερη φάση τους. Αντί να θρηνείτε, µάθετε πώς µπορείτε να διώξετε το µαύρο συννεφάκι που βρίσκεται από πάνω σας.

Μόνιµες Στήλες

28 Καλύτερη ζωή φυσικά

32 Φύση & παράδοση στο τραπέζι

34 Τα ζώδια στην κουζίνα

96 Αντζέντα, New Age

98 Με οδηγό τα όνειρα

38 Ο ουρανός του Απρίλίου

94 Πλανητικές ώρες

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο - Πλήρης οδηγός του µήνα για όλα τα ζώδια.

40. Το ζωδιο του µηνα ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ σελίδα 46

ΤΑΥΡΟΣ σελίδα 50

ΔΙΔΥΜΟΙ σελίδα 54

ΚΑΡΚΙΝΟΣ σελίδα 58

ΛΕΩΝ σελίδα 62

ΠΑΡΘΕΝΟΣ σελίδα 66

ΖΥΓΟΣ σελίδα 70

ΣΚΟΡΠΙΟΣ σελίδα 74

ΤΟΞΟΤΗΣ σελίδα 78

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ σελίδα 82

ΥΔΡΟΧΟΟΣ σελίδα 86

ΙΧΘΥΕΣ σελίδα 90