Άστρα & Όραμα Νοεμβρίου 2011

20.10.2011

Δώρο
22 ΤΑ ΜΑΝΤΙΚΑ ΞΥΛΑΚΙΑ:
Διαβάστε τις οδηγίες και ανακαλύψτε τι σας επιφυλάσσει το µέλλον, µέσα από αυθεντικές κινέζικες προβλέψεις.

Αφιέρωµα - Υγεία

26 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Την υγειά µας να ’χουµε κι όλα τ’ άλλα θα τα βρούµε - Προβλέψεις για το χειµώνα που έρχεται για όλα τα ζώδια.

30 ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ: Μπορεί το συνάχι να λέγεται... άγχος; - Κι αυτό, επειδή µια ασθένεια ίσως να είναι το µήνυµα που στέλνει το σώµα αντιδρώντας στο συναίσθηµα!

34 ΦΥΣΙΚΗ ΖΩΗ: Το φαρµακείο στην κουζίνα σας - Βότανα και µυρωδικά που όχι µόνο νοστιµεύουν τα φαγητά σας αλλά γίνονται και θαυµάσια γιατρικά.

Αστρολογία

4 EΝΑ ΜHΝΑ ΜΑΖI: Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Νοεµβρίου.

6 ΕΥΡΩ VS ΔΡΑΧΜΗ: Κρίσιµο παιχνίδι - Ποιο θα είναι το νόµισµα που θα κρατάµε στα χέρια µας τους επόµενους µήνες; Προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης.

8 Η ΕΛΛAΔΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟI & Η ΚΡIΣΗ: Αλλαγή σκηνικού - Η Βίκη Παγιατάκη δίνει τις προβλέψεις της για το τι θα συµβεί στο ελληνικό και παγκόσµιο πολιτικό και οικονοµικό σκηνικό.

10 ΤΟ ΦΑΙΝOΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Ο Άρης στην Παρθένο. Οργανωθείτε και τολµήστε! - Οκτώ µήνες θα παραµείνει ο Άρης στην Παρθένο, δίνοντάς µας την ευκαιρία να βγούµε από το τέλµα και τη µιζέρια!

14 ΧΕΙΡΩΝ: Με τα… δύσκολα πώς τα πάτε; - Σε καιρούς παγκόσµιας οικονοµικής κρίσης, ο Χείρων µάς δίνει τη δυνατότητα να βρούµε πραγµατικές λύσεις.

Όραµα

14 ΟΝΕΙΡΑ: Είδα στον ύπνο µου... χρήµα - Όνειρα και σύµβολα που αποκαλύπτουν τι θα συµβεί στο... πορτοφόλι σας!

Μόνιµες Στήλες

38 ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΦΥΣΙΚΑ
43 ΦΥΣΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
104 ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ... ΝΟΗΜΑ
106 ΑΤΖΕΝΤΑ, NEW AGE
108 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
112 ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ
114 ΤΑ ΤΑΡΟ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ