Άστρα & Όραμα Οκτωβρίου 2011

09.09.2011

Αστρολογία

4. ENA MHNA MAZI- Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του μήνα.

6. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ– Ο Ερµής στο Σκορπιό: Παράθυρο στο µέλλον. Ο Ερµής στο Σκορπιό παντρεύει τη λογική µε τη διαίσθηση και µας δίνει την ευκαιρία να... προβλέψουµε µόνοι µας πώς θα εξελιχθεί η καθηµερινότητά µας.

10. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΚΑΡΙΕΡΑ- Οι ευκαιρίες της νέας σεζόν: Η κρίση είναι πλέον µέρος της ζωής µας, αφορά όµως κάθε ζώδιο το ίδιο; Δείτε τι λένε τα άστρα για το δικό σας.

14 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ -Μόλις απολύθηκα... Όλοι το έχουµε σκεφτεί ως πιθανότητα, αλλά, ας µη γελιόµαστε, δεν πιστεύουµε ότι θα γίνει ποτέ πραγµατικότητα. Όµως, τι λένε τα άστρα για το επόµενο βήµα;

18 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ & ΠΑΙΔΙ- Στο σχολείο µε... ανθοϊάµατα: Και τώρα πρέπει να αποχαιρετίσει την ξενοιασιά των διακοπών και να µπει σε πρόγραµµα! Βοηθήστε το, µε το ανθοΐαµα που του ταιριάζει.

20 ΣΧΕΣΕΙΣ- Είστε γιν ή γιανγκ; Ανακαλύψτε ποια πλευρά του χαρακτήρα σας υπερισχύει στις σχέσεις σας και πώς χειρίζεστε τους άλλους.

Όραμα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΑΝΑΕΩΣΗ

24 Νους, ψυχή και σώµα σε φόρµα: Μικρά µυστικά για να εναρµονιστείτε µε την ενέργεια του φθινοπώρου.

28 Ευεξία- Ξαναβρείτε τη λάµψη σας: Ακολουθήστε τέσσερα απλά βήµατα για να αναζωογονήσετε, πάνω απ' όλα, τον οργανισµό σας.

30 Αυτοβελτίωση- Κάνε το καλό και θα σου γυρίσει πίσω: Επειδή ό,τι σπείρετε θα θερίσετε, καλό είναι να έχετε υπόψη σας µερικούς συµπαντικούς κανόνες!

Μόνιμες στήλες

34. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩH, ΦΥΣΙΚΑ, HOME SWEET HOME, NEW AGE ΑΡΩΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ
38. ΦΥΣΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
100. ΑΤΖΕΝΤΑ, NEW AGE
102. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
103.ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ
104. ΤΑ ΤΑΡΟ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο: Πλήρης οδηγός του μήνα για όλα τα ζώδια.