Άστρα & Όραμα Σεπτεμβρίου 2011

06.09.2011

Δώρο

ΤΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ– Συλλεκτικό και µε σύμβολα, για να µάθετε να λέτε τον καφέ.

20. ΑΦΙΕΡΩΜΑ- Πιές καφέ, δες το μέλλον: Μάθετε να ερμηνεύετε το φλιτζάνι της µμοίρας, µε άγνωστα µυστικά και τεχνικές για σωστή πρόβλεψη. Ακόμα, ένα οδοιπορικό στα µμοντέρνα στέκια της μαντείας.

Αστρολογία

4. ENA MHNA MAZI- Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του μήνα.

6. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ– Επιτέλους έρωτες & χρήμα: Ενόψει µιας πραγματικότητας γεμάτης πίεση και ανασφάλεια, ευτυχώς οι έξι πλανήτες θα βρεθούν στα ζώδια της Γης και θα µας επηρεάσουν θετικά.

10. ΟΥΡΑΝΟΣ – ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - Αλλαγές με το έτσι θέλω: Ουρανός και ο Πλούτωνας έρχονται αντιµέτωποι και οι αλλαγές που φέρνουν είναι καθοριστικές και αναπόφευκτες. Φυσικά, για το καλό µας!

14. ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ & ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Πότε θα βρω την αληθινή αγάπη; Ανακαλύψτε πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο µμπροστά στην ιδέα της αληθινής αγάπης αλλά και τι ελπίδες έχετε για κάτι πραγματικά καλό µμέχρι το 2015.

Όραμα

26. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ- Καλοκαίρι; Ετοιμάστε τα γούρια σας. Δώδεκα δημιουργικοί και πνευματικοί άνθρωποι µμοιράζονται µμαζί µας τις ιδέες τους, για να δεχτούμε µε ανοικτή καρδιά τα δώρα του καλοκαιριού.

30. ΧΡΗΜΑ– Μήπως χρωστάτε; Προτάσεις και λύσεις για να βγείτε από τα δύσκολα .

32. ΥΓΕΙΑ- Ηλιο-ΘΕΡΑΠΕΙΑ στην κυριολεξία! Γνωρίστε τα πάντα για την «άλλη πλευρά» του ήλιου, που τον θέλει αληθινό φάρμακο.

42. ΔΙΑΤΡΟΦΗ– Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα της δίαιτας: Είστε σε δίαιτα; Προσοχή! Οι πειρασμοί είναι πολλοί και µμπορούν να σας…

34. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ– Βαμπίρ ενέργειας και πως θα τα αποφύγετε: Μάθετε να αναγνωρίζετε αλλά και να αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που απορροφούν την ενέργειά σας.

Μόνιμες στήλες

36. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩH, ΦΥΣΙΚΑ, HOME SWEET HOME, NEW AGE ΑΡΩΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ
40. ΦΥΣΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
104. ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ
106. ΑΤΖΕΝΤΑ, NEW AGE
110. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
112.ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
114. ΤΑ ΤΑΡΟ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο: Πλήρης οδηγός του μήνα για όλα τα ζώδια.