Άστρα & Όραμα Αυγούστου 2011

01.08.2011

Δώρο

ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΝΤΙΚΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ– 40 κάρτες προβλέπουν για ΤΥΧΗ – ΕΡΩΤΑ- ΧΡΗΜΑ. Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε στη σελίδα 44.

Αστρολογία

4. ENA MHNA MAZI- Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του μήνα.

6. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Η Αφροδίτη στο Λέοντα: Ανακαλύψτε τη χαρά της ζωής, με την Αφροδίτη να ανεβάζει κέφια και να κάνει τη διάθεση φλογερή.

10. ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ, ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΗ VISA ΜΟΥ- Μπορεί η ερωτική απογοήτευση να οδηγήσει στη χρεοκοπία; Φυσικά αν το ζώδιό σας έχει την τάση να ξεσπάει στο πορτοφόλι του!

16. ΑΡΗΣ – Από πάθος ξέρετε; Βρείτε τη θέση του γενέθλιου Άρη σας στο ωροσκόπιό σας και ανακαλύψτε τι… είδους πάθος κρύβετε μέσα σας.

Όραμα

20. ΤΕΣΤ – Σχέσεις, Βρεθείτε στο στοιχείο σας: Αέρας, Νερό, Φωτιά, Γη: Ποιο στοιχείο εξουσιάζει την καρδιά σας; Και κυρίως, τι ανάγκες σάς δημιουργεί σε μια σχέση;

24. ΟΝΕΙΡΑ & ΣΕΞ – Μήπως σας… λείπει; Αν τα όνειρα που βλέπετε χαρακτηρίζονται αυστηρώς ακατάλληλα μην ανησυχείτε. Υπάρχει εξήγηση.

26. ΣΥΜΒΟΛΑ– Το λέει το δαχτυλίδι σου! Δεν είναι απλό κόσμημα. Το μέταλλο, η πέτρα αλλά και το χέρι που φοράτε το δαχτυλίδι σας έχουν πολλά να αποκαλύψουν για το χαρακτήρα σας.

30. ΕΜΠΕΙΡΙΑ– Ένα Καλοκαίρι μαγικό. Τέσσερις αλησμόνητες μεταφυσικές εμπειρίες, αλλά και τρόποι που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε «παραθυράκι για ένα άλλο τρόπο αντίληψης των πραγμάτων.

34. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ– Βαμπίρ ενέργειας και πως θα τα αποφύγετε: Μάθετε να αναγνωρίζετε αλλά και να αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που απορροφούν την ενέργειά σας.

Μόνιμες στήλες

38. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩH, ΦΥΣΙΚΑ, HOME SWEET HOME, NEW AGE ΑΡΩΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ
42. ΦΥΣΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
106. ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ
108. ΑΤΖΕΝΤΑ, NEW AGE
112. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
114. ΤΑ ΤΑΡΟ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο: Πλήρης οδηγός του μήνα για όλα τα ζώδια.