Αυτά είναι τα 3 πιο καταπιεστικά ζώδια – Σε πιέζουν για τα πάντα!

09.09.2024
Αυτά είναι τα 3 πιο καταπιεστικά ζώδια – Σε πιέζουν για τα πάντα!
Μπορείς να μαντέψεις για ποια ζώδια θα μιλήσουμε;

Ξέρεις αυτό το άτομο που είναι πάντα πάνω σου, είτε για να κάνεις κάτι, είτε για να μην κάνεις κάτι; Ναι, το έχεις νιώσει, και συνήθως το άτομο αυτό ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια. Μπορεί να έχουν καλές προθέσεις (το υποθέτουμε!), αλλά κάποιες φορές δεν καταλαβαίνουν ότι η πίεση δεν φέρνει πάντα αποτέλεσμα. Αν έχεις έναν φίλο ή μια σχέση από αυτά τα ζώδια, τότε μάλλον ξέρεις ακριβώς για τι μιλάμε...

1. Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το απόλυτο boss της πίεσης. Θέλει τα πάντα οργανωμένα, στοχοποιημένα και να ακολουθούν ένα πλάνο που εκείνος έχει θέσει. Όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για σένα. Αν έχεις φίλο ή σύντροφο Αιγόκερω, ετοιμάσου για άπειρα «πότε θα κάνεις αυτό;», «γιατί δεν το έχεις τελειώσει ακόμα;» και το all-time classic: «μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς;». Ναι, μπορεί να έχει δίκιο τις περισσότερες φορές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε τρελαίνει από την πίεση. Θέλουν να σε βοηθήσουν, αλλά συχνά καταλήγουν να σε κάνουν να νιώθεις ότι σε ανακρίνουν!

2. Παρθένος

Ο Παρθένος ζει για την τελειότητα και την... κριτική. Είναι το ζώδιο που θα εντοπίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια που δεν έκανες σωστά και θα σου το πει χωρίς δισταγμό. Θα σε πιέσει να είσαι πιο οργανωμένος, πιο καθαρός, πιο «όλα στη θέση τους». Και δεν σταματάει εκεί, θα σε «τρώει» και για το παραμικρό πράγμα που δεν πήγε όπως έπρεπε. Θέλει το καλύτερο για σένα (και γι' αυτόν), αλλά μερικές φορές αυτή η επιμονή σε μικροπράγματα μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος. Και εννοείται πως, αν δεν πετύχεις το επίπεδο τελειότητας που έχει στο μυαλό του, θα σε κυνηγήσει μέχρι να τα καταφέρεις.

3. Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για την έντασή τους σε όλα, και η πίεση είναι το μέσο τους για να πετύχουν ό,τι θέλουν. Θέλουν πάθος, έλεγχο και επιμονή από το περιβάλλον τους και δεν αντέχουν το «άσε με να το σκεφτώ». Αν έχεις έναν Σκορπιό στη ζωή σου, ξέρεις ότι η συζήτηση θα γίνει έντονη αν δεν έχεις ξεκάθαρη απάντηση ή δεν ακολουθείς το «πλάνο» του. Θέλει να έχει την κατάσταση στα χέρια του, και αυτό συχνά οδηγεί σε χειριστική συμπεριφορά. Το καλό με τον Σκορπιό είναι ότι πίσω από όλη αυτή την πίεση, υπάρχει αληθινή αγάπη και πάθος – απλά κάποιες φορές σε ζαλίζει μέχρι να το εκφράσει σωστά.

Αντιμετώπιση; Αν έχεις κάποιο από αυτά τα ζώδια στη ζωή σου, το μυστικό είναι να θέτεις όρια. Να είσαι ξεκάθαρος και να δείχνεις ότι εκτιμάς την πρόθεσή τους, αλλά έχεις κι εσύ τον δικό σου τρόπο να κάνεις τα πράγματα. Και, ναι, ίσως χρειαστεί να τους το υπενθυμίσεις περισσότερες από μία φορές.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.09.2024 - 20:03