3 ζώδια που θα ψάξουν κρυφά το κινητό του συντρόφου τους - Χωρίς τύψεις

28.08.2024
3 ζώδια που θα ψάξουν κρυφά το κινητό του συντρόφου τους - Χωρίς τύψεις
ΠΗΓΗ:PEXELS
Θα το κάνουν και δεν θα νιώσουν και τύψεις.

Φαντάσου αυτό το σενάριο: Κάθεσαι άνετα στον καναπέ σου, το κινητό του/της συντρόφου σου μόλις χτύπησε, και εκείνη η μικρή φωνούλα μέσα σου σου λέει «Άραγε τι να γράφει εκείνο το μήνυμα;». Αν αυτή η περιέργεια έχει ξυπνήσει ποτέ μέσα σου, ίσως να αναρωτιέσαι αν αυτό οφείλεται στα άστρα! Ναι, ναι, καλά διάβασες! Υπάρχουν μερικά ζώδια που έχουν μια ιδιαίτερη ροπή να κοιτούν με μισό μάτι το κινητό του συντρόφου τους, πάντα με καλή πρόθεση… ή τουλάχιστον έτσι λένε. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια ή έχεις σύντροφο που ανήκει, πρόσεχε! Πάμε να δούμε ποια ζώδια θα μπουν στον πειρασμό να το κάνουν.

1. Σκορπιός

Κλασικός Σκορπιός: βαθύς, έντονος και κάπως καχύποπτος. Αν ο σύντροφός σου είναι Σκορπιός, μάλλον ξέρεις ήδη πόσο θέλει να έχει τον έλεγχο των πάντων, ακόμα και των μικρότερων λεπτομερειών. Έχει την τάση να αναλύει τα πάντα και να διαβάζει πίσω από τις λέξεις. Κάποια στιγμή, αν νιώσει πως κάτι δεν πάει καλά ή ότι του κρύβεις κάτι, δεν αποκλείεται να υποκύψει στην περιέργειά του και να ψάξει το κινητό σου. Φυσικά, δεν θα το κάνει έτσι απλά θα ψάξει μέχρι να βρει αυτό που υποψιάζεται, και μετά… αλίμονο σου!

2. Καρκίνος

Α, ο ευαίσθητος Καρκίνος. Φαινομενικά, μοιάζει το τελευταίο άτομο που θα ψάξει το κινητό σου. Αλλά μην τον υποτιμάς! Η ευαισθησία και η ανασφάλειά του τον κάνουν να νιώθει ότι πρέπει να προστατεύσει την καρδιά του με κάθε τρόπο. Αν αρχίσει να νιώθει ότι κάτι δεν είναι σωστό ή αν απλά τον πιάσουν οι ανασφάλειές του, μπορεί να βρεθείς να τον βλέπεις να κοιτάζει κρυφά το κινητό σου. Είναι ο τρόπος του να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά και ότι δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να πληγώσει τα συναισθήματά του.

3. Παρθένος

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο που θα αναλύσει τα πάντα μέχρι θανάτου. Λεπτολόγος και οργανωτικός, θέλει να ξέρει τα πάντα και να μην του διαφεύγει τίποτα. Αν λοιπόν του καρφωθεί στο μυαλό ότι κάτι δεν πάει καλά ή ότι του κρύβεις κάτι, θα βρει τρόπο να το επιβεβαιώσει. Μην εκπλαγείς αν μια μέρα βρεις τον Παρθένο σου να κοιτάζει τις ειδοποιήσεις στο κινητό σου ή να διαβάζει τα μηνύματα, πάντα με την πρόθεση να σε «βοηθήσει» να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια, ίσως αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε αυτές τις περιγραφές. Αν πάλι έχεις σύντροφο με αυτά τα χαρακτηριστικά, ίσως να θέλεις να κρύψεις το κινητό σου καλύτερα… ή ακόμα καλύτερα, να βεβαιωθείς ότι δεν του δίνεις αφορμές για υποψίες. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για μια υγιή σχέση!

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2024 - 00:32