Προβλέψεις για το 2021: Τι λένε τα άστρα για το ζώδιο σου για τη νέα χρονιά που ξεκινά (Μέρος Β’)

31.12.2020
Προβλέψεις για το 2021: Τι λένε τα άστρα για το ζώδιο σου για τη νέα χρονιά που ξεκινά (Μέρος Β’)
Τι πρέπει να περιμένουμε από τους πλανήτες το 2021; Είσαι έτοιμη να μάθεις τι επιφυλάσσουν τα άστρα για σένα τη νέα χρονιά; Έχουμε ήδη μιλήσει για τα πρώτα έξι ζώδια του ζωδιακού, ιδού τι προβλέπεται για τα υπόλοιπα έξι.

Ζυγός

Αυτή είναι μια υπέροχη χρονιά, Ζυγέ, για την ανάπτυξη του εσωτερικού σου παιδιού και για να μάθεις τι σου φέρνει χαρά. Μαθαίνεις περισσότερα για τη δημιουργική σου διαδικασία και τον τρόπο με τον οποίο διοχετεύεις έμπνευση, οπότε κάνε υπομονή με τον εαυτό σου καθώς πειραματίζεσαι με τρόπους έκφρασης για αυτό που υπάρχει στην καρδιά σου.

Θα είσαι έτοιμη σύντομα να φλερτάρεις και να πάρεις τα ηνία στις απολαύσεις, γιατί φέτος θα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις πολλές σέξι περιπέτειες και συναρπαστικές ρομαντικές αποδράσεις. Εάν είσαι σε σχέση, τώρα είναι η ώρα να εστιάσεις στη χαρά και να ανεβάσεις το επίπεδο πάθους. Εάν είσαι single, απόλαυσε την ελευθερία και την έμπνευση που συνοδεύουν τα φλερτ και τις ανώδυνες ερωτικές υποθέσεις.

Σκορπιός

Είσαι εστιασμένη στο να βρεις το καταφύγιο σου και να δημιουργήσεις ένα συναισθηματικό δίχτυ ασφαλείας , Σκορπίνα. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί κάνοντας τη ζωή σου να φαίνεται πιο άνετη και πιο ασφαλής. Ή μπορεί να κάνεις προσαρμογές στον στενό σου κύκλο φίλων και να επιλέξεις να περιβάλλεις τον εαυτό σου με έναν πιο αξιόπιστο περιβάλλον.

Αυτή η χρονιά αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να ενισχύσεις τους συναισθηματικούς δεσμούς με τον σύντροφό σου. Εάν ξεκινάς μια νέα σχέση, να είσαι ειλικρινής με τον εσωτερικό σου κόσμο και για την ανάγκη για αποκλειστικότητα γιατί χρειάζεσαι κάποιον να καταλάβει πόσο ευάλωτη είσαι.

Τοξότης

Αυτή θα είναι μια πολυάσχολη, συναρπαστική χρονιά όσον αφορά την επικοινωνία, Τοξοτίνα. Μαθαίνεις να είσαι πιο παρούσα και να προσέχεις τους ανθρώπους, τις καταστάσεις και τα πράγματα στο άμεσο περιβάλλον σου, κάτι που θα κάνει τις καθημερινές σου αλληλεπιδράσεις να φαίνονται πιο ικανοποιητικές.

Με τις φετινές εκλείψεις να επηρεάζουν τον άξονα της σχέσης σου, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική σχέση το 2021 - είτε αυτό είναι ένα άλμα σε μια νέα σχέση, τερματίζοντας κάτι που υπάρχει, είτε συγχωρώντας, επιτέλους, το παρελθόν και ξεκαθαρίζοντας τις προστριβές σε μια τρέχουσα σχέση.

Αιγόκερως

Το 2021 θα σου ζητήσει να σκεφτείς τι εκτιμάς, Αιγοκερίνα. Είναι μια υπέροχη περίοδος στη ζωή σου για να δημιουργήσεις ή να ανανεώσεις τον προσωπικό σου προϋπολογισμό και να καταγράψεις την οικονομική σου κατάσταση. Το 2021 θα μπορούσε να είναι μια χρονιά μεγάλων δαπανών, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι και μια χρονιά μεγάλων κερδών και εξοικονόμησης χρημάτων, εάν παίζεις σωστά τα χαρτιά σου.

Ποντάρεις στην αισθησιακή σου πλευρά φέτος και μαθαίνεις να ακούς το σώμα σου όταν πρόκειται για αγάπη. Ενώ υπάρχουν πολλά συστατικά που πρέπει να συνδυαστούν για να κάνουν μια ρομαντική σχέση να δουλέψει, είναι σημαντικό να δώσεις τώρα προτεραιότητα στη δύναμη της απόλαυσης.

Υδροχόος

Καθώς μπαίνουμε στην εποχή του Υδροχόου, βρίσκεσαι μπροστά σε ένα χρόνο τεράστιας προσωπικής ανάπτυξης και αναταραχής. Επαναπροσδιορίζεις τον εαυτό σου αναλύοντας πώς παρουσιάζεσαι στον κόσμο, πώς η καριέρα σου μπορεί να αντικατοπτρίζει ποια είσαι και ποιες εντυπώσεις αφήνεις στους ανθρώπους γύρω σου.

Τα πράγματα μπορεί να γίνουν άγρια στην ερωτική σου ζωή το 2021, οπότε να περιμένεις ενθουσιασμό και πολλές αλλαγές. Εάν είσαι σε μια σχέση, μείνε ανοιχτή για να προσαρμόσεις τη δυναμική της κατάστασής σου με κάποιο τρόπο καθώς αυτό θα μπορούσε να σημαίνει οτιδήποτε, από ξαφνικά να μετακομίσεις σε καινούργιο σπίτι μαζί με τη σχέση σου ή να αρχίσεις να βλέπεις άλλους ανθρώπους. Εάν ξεκινάς μια νέα σχέση, διατήρησε τα πράγματα ευέλικτα, καθώς μαθαίνεις πολλά νέα πράγματα για αυτό που θέλεις στην αγάπη.

Ιχθείς

Ο φυσικά ονειροπόλος εαυτός σου, Ιχθύ, φαίνεται βαθιά συνδεδεμένος με τις φαντασιώσεις σου για όλο το 2021. Αντί να χαθείς στην ομίχλη της φαντασίας σου, βρες τρόπους να συνδέσεις τα πνευματικά σου οράματα με την καθημερινή σου ζωή. Πρόκειται για μια υπέροχη χρονιά για να δώσεις προτεραιότητα σε μια βαθύτερη σύνδεση με μια καινούργια ασχολία.

Το 2021 μπορεί να είναι μια τυχερή χρονιά στην αγάπη αν είσαι πρόθυμη να αφήσεις τον έλεγχο. Είναι εύκολο να παγιδευτείς στην ιδέα της ιδανικής σχέσης αλλά τι γίνεται αν κάποιος που συναντήσεις δεν ταιριάζει με αυτό το καλούπι, αλλά εσένα σου φαίνεται απόλυτα σωστός;