Ποιος είναι ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο σου

23.04.2021
Ποιος είναι ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο σου
Σύμφωνα με την αστρολογία, όλοι oι άνθρωποι έχουν τα δικά τους δυνατά και αδύνατα σημεία με βάση την ημέρα που γεννήθηκαν. Ο κυβερνών πλανήτης κάθε ζωδίου είναι απλώς η πηγή αυτής της δύναμης. Η κατανόηση της λειτουργίας και της επίδρασης κάθε πλανήτη βοηθάει να αποσαφηνίσουμε ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τα οποία είμαστε όλοι ικανοί να κάνουμε. Ιδού ποιος είναι ο πλανήτης που κυβερνά το δικό σου ζώδιο.

Κριός: Άρης

Ο πλανήτης του Κριού, ο Άρης, κυριαρχεί στην επιθυμία, την επιθετικότητα, το πάθος, τον θυμό και τα πιο πρωταρχικά ένστικτά μας. Στην αρχαία μυθολογία, θεωρείται ο θεός του πολέμου. Ως ζώδιο, ο φλογερός Κριός ενσωματώνει αυτές τις ιδιότητες.

Ταύρος: Αφροδίτη

Φυσικά ο Ταύρος κυβερνάται από την στοργική και αισθησιακή Αφροδίτη. Αυτός ο πλανήτης κυριαρχεί στην ομορφιά, την πολυτέλεια, τα χρήματα και τον ρομαντισμό Στην αρχαία μυθολογία, η Αφροδίτη είναι η θεά του έρωτα.

Δίδυμοι: Ερμής

Ο γρήγορος και έξυπνος Δίδυμος κυβερνάται από τον Ερμή. Στην αρχαία μυθολογία, θεωρείται ο αγγελιοφόρος των θεών. Κυριαρχεί με την αυτο-έκφραση, την επικοινωνία, τη σύνδεση και τη νοημοσύνη.

Για τη Μεγάλη Εβδομάδα δοκίμασε να φτιάξεις αυτό το σπέσιαλ νηστίσιμο κέικ πορτοκαλιού

Καρκίνος: Σελήνη

Ο ευαίσθητος Καρκίνος κυβερνάται από το φεγγάρι. Στην αστρολογία, το φεγγάρι κυριαρχεί στα συναισθήματα, τις παράλογες αντιδράσεις, τη διάθεσή σου και τον τρόπο που επεξεργάζεσαι τα συναισθήματα. Στη αρχαία μυθολογία, το φεγγάρι είναι το θηλυκό αντίστοιχο του ήλιου.

Λέων: Ήλιος

Τολμηρός και σίγουρος ο Λέων κυβερνάται από τον ‘Ηλιο. Κυριαρχεί στον συνολικό χαρακτήρα σου, τη θέληση σου να ζήσεις, την ταυτότητά σου και το εγώ σου.

Παρθένος: Ερμής

Στην αστρολογία, ο Ερμής κυβερνά επίσης τη λογική Παρθένο. Κυριαρχεί στην ανάλυση, τον ορθολογισμό, την τεχνολογία, την επικοινωνία και τη σύνδεση.

Ζυγός: Αφροδίτη

Η Αφροδίτη κυβερνά, επίσης, τον Ζυγό. Στην αστρολογία, η Αφροδίτη κυριαρχεί στην αισθητική, την αρμονία, τη χάρη, το χάρισμα, το στυλ και τον πλούτο.

Σκορπιός: Πλούτωνας και Άρης

Ο μυστηριώδης Σκορπιός κυβερνάται από δύο πλανήτες: τον Πλούτωνα και τον Άρη. Ο Πλούτωνας είναι ο θεός του κάτω κόσμου στην αρχαία μυθολογία, ενώ ο Άρης είναι ο θεός του πολέμου. Ενώ ο Πλούτωνας κυβερνά τα μυστικά, το υποσυνείδητο, τον μετασχηματισμό, τον θάνατο και την αναγέννηση, ο Άρης κυβερνά την επιθετικότητα, τη ζωτικότητα, την επιθυμία και τα σαρκικά ένστικτα.

9 συμβουλές για να επιλέξεις ρούχα που θα σε δείχνουν 10 χρόνια νεότερη

Τοξότης: Δίας

Ο φιλοσοφημένος και έξω καρδιά Τοξότης κυβερνάται από τον Δία. Ο Δίας κυριαρχεί στη γνώση, την επέκταση, την επιείκεια, την ανάπτυξη, την αισιοδοξία και το αλάτι της ζωής.

Αιγόκερως: Κρόνος

Ο εργατικός και φιλόδοξος Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο. Στην αστρολογία, ο Κρόνος κυριαρχεί στην πειθαρχία, τον περιορισμό, την απαγόρευση, την ευθύνη και τη δέσμευση.

Υδροχόος: Ουρανός και Κρόνος

Ο προοδευτικός και εκκεντρικός Υδροχόος κυβερνάται, επίσης, από δύο πλανήτες: τον Ουρανό και τον Κρόνο. Στην αστρολογία, ο Ουρανός κυριαρχεί στην αλλαγή, την επανάσταση, την ατομικότητα και τον ριζοσπαστισμό. Ο Κρόνος, από την άλλη πλευρά, κυριαρχεί στην πρόκληση, το χρόνο, τη σοφία, τους κανόνες και τον προγραμματισμό.

Ιχθείς: Ποσειδώνας και Δίας

Ο ονειρικός και καλλιτεχνικός Ιχθύς κυβερνάται από δύο πλανήτες: τον Ποσειδώνα και τον Δία. Στην αστρολογία, ο Ποσειδώνας κυριαρχεί στο βασίλειο των ονείρων, τη δημιουργικότητα, τις φαντασιώσεις και τις εξαπατήσεις. Στην αρχαία μυθολογία, είναι ο θεός της θάλασσας. Ο άλλος πλανήτης του Ιχθύ, ο Δίας, κυριαρχεί στην ανάληψη κινδύνων, την περιέργεια, την επέκταση του νου και τη μεγέθυνση.