Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Οκτώβριος θα είναι ο χειρότερος μήνας

04.10.2020
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Οκτώβριος θα είναι ο χειρότερος μήνας
Δεν είναι μυστικό ότι θα συμβούν ισχυρές αστρολογικές αλλαγές τον Οκτώβριο, αλλά όλοι θα τις βιώσουν με έναν μοναδικό τρόπο. Για όσους έχουν προσωπικές τοποθετήσεις σε Κριό, Καρκίνο και Ζυγό, ο Οκτώβριος του 2020 θα είναι ο χειρότερος μήνας λόγω της έντασης μεταξύ των ζωδίων που είναι πρωτεύοντα. Διάβασε παρακάτω γιατί αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο πιθανό να αισθανθούν το βάρος των κινήσεων των πλανητών στους ώμους τους:

Κριός

Βρίσκεσαι σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο από ότι ήσουν κατά τη διάρκεια της εποχής των γενεθλίων σου, κάτι που αποδεικνύει πόσο έχεις εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες. Με βάση αυτό και με τον πλανητικό σου κυβερνήτη να γίνεται ανάδρομος στο ζώδιο σου, δεν είναι περίεργο το ότι αμφισβητείς τον εαυτό σου τώρα περισσότερο από ποτέ. Υπάρχουν πράγματα που έρχονται για επανεξέταση τα οποία πρέπει να επανεκτιμηθούν ή ίσως ακόμη και να τερματιστούν.

Ενώ ο ήλιος φωτίζει το πολικά αντίθετο σου ζώδιο, τον Ζυγό μέσω του τομέα της συνεργασίας σου, μπορεί επίσης να υπάρχουν καταστάσεις που περιστρέφονται γύρω από την επιθυμία σου για αυτονομία σε σχέση με την αφοσίωση σου προς τους άλλους. Σκέψου το.

Καρκίνος

Η περίοδος του Ζυγού σε κάνει πάντα να αισθάνεσαι κάπως, καθώς αναδεικνύει τον τέταρτο Οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθηματικών σου θεμελίων. Τα θέματα που σχετίζονται με την ισορροπία στη ζωή σου (ή την έλλειψή της) είναι τόσο εμφανή όσο ποτέ και με τον Άρη να είναι ανάδρομος στον τομέα της σταδιοδρομίας σου, υπάρχει ακόμη περισσότερη πίεση στους ώμους σου. Αυτή είναι μια στιγμή να σκεφτείς τους στόχους σου και το πώς κατευθύνεις την ενέργειά σου όταν πρόκειται για θέματα καριέρας. Αυτό δεν είναι εύκολο έργο, αλλά υπάρχει μια θετική πλευρά. Η Αφροδίτη εισήλθε στην Παρθένο και στον τομέα της επικοινωνίας σου, κάτι το οποίο μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τις σημαντικές συνομιλίες που έχεις. Χρησιμοποίησε το με σύνεση.

Ζυγός

Γιόρτασε την ηλιακή σου επιστροφή, Ζυγέ, ακόμα κι αν δεν έχεις κέφι αυτή τη φορά. Δυστυχώς, με τόσες πολλές σκληρές αστρολογικές πτυχές στον ουρανό, το να γιορτάζεις τα γενέθλια σου με το αγαπημένο σου φόρεμα φαίνεται σαν κάτι μακρινό. Όμως η διατήρηση της ισορροπίας είναι πιο σημαντική αυτή τη στιγμή.

Ο Άρης είναι ανάδρομος μέσω του δεσμευμένου έβδομου Οίκου των συνεργασιών, των άλλων ανθρώπων και των διαπροσωπικών συνδέσεων, κάτι που καθιστά την προσέγγιση σχεδόν ανύπαρκτη, αλλά υπάρχει κάτι ειρωνικά απελευθερωτικό για σένα σχετικά με αυτήν τη διέλευση. Αυτή η ανάδρομη διέλευση θέλει να προβληματιστείς σχετικά με τον τρόπο που υψώνεις το ανάστημα σου στους άλλους. Εάν εξαρτάσαι από άλλους που σου χαλάνε την ηρεμία, σταμάτησε. Ακούγεται απειλητικό αλλά πρέπει να το κάνεις.