Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πρώτη πανσέληνο του Οκτωβρίου

01.10.2020
Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πρώτη πανσέληνο του Οκτωβρίου
Mπήκαμε επίσημα στο φθινόπωρο και η πρώτη πανσέληνος της σεζόν θα είναι εντυπωσιακή. Το πλήρες φεγγάρι της συγκομιδής, όπως αποκαλείται, θα ανέβει στον ουρανό τη νύχτα της 1ης Οκτωβρίου και είναι μια από τις δύο πανσελήνους του μήνα (η άλλη αποκαλείται μπλε φεγγάρι). Οι πανσέληνοι είναι πάντα ισχυρές, αλλά χάρη σε μερικές έντονες πλανητικές πτυχές που συμβαίνουν ταυτόχρονα αυτή τη φορά, ορισμένοι από εμάς θα αισθανθούμε τα πράγματα περισσότερο από άλλους οπότε εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο της συγκομιδής, θα νιώσεις έντονα την επίδραση της. Αφού έχουμε μιλήσει για τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από αυτό το φαινόμενο, ας δούμε τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πρώτη πανσέληνο του Οκτωβρίου.

Κριός

Αυτή είναι μια σημαντική πανσέληνος για εσένα, Κριέ, καθώς είναι η μόνη φέτος που πέφτει στο ζώδιο σου. Ενώ αυτό φέρνει ενέργεια, λάμψη και κίνητρα στους προσωπικούς σου στόχους και στα μέσα αυτο-έκφρασης σου, υπάρχει μια ένταση όσον αφορά στο πώς θα προσπαθήσεις να τους πετύχεις. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ήλιος αντιτίθεται στο φεγγάρι και σου ζητά να στρέψεις την εστίασή σου στις σχέσεις σου, ενώ ο κυβερνών πλανήτης σου Άρης είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου, κοντά στο φεγγάρι σου, κάτι που καταπνίγει την ικανότητά σου να παράγεις τη ενέργεια και τη δράση που απαιτείται για να επιτύχεις τους στόχους σου.

Καρκίνος

Όποτε υπάρχει πανσέληνος στον Οίκο της δημόσιας αναγνώρισής σου, μπορείς να στοιχηματίσεις ότι θα είναι μια μεγάλη στιγμή για την καριέρα σου. Και κατά τη διάρκεια αυτού του φεγγαριού, η τολμηρή και ατρόμητη ενέργεια της πανσελήνου του Κριού φέρνει, Καρκινάκι, πρόσθετη ένταση στην εστίασή σου στην εργασία. Επωφελήσου από αυτήν την έκρηξη της δυναμικής και ολοκλήρωσε τα project σου, ειδικά εκείνα που απαιτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για να προχωρήσεις. Είναι εντάξει να αφήσεις τη δυναμική πλευρά σου να βγει για να παίξει στο χώρο εργασίας σου, αρκεί να μην είσαι υπερβολικά ενθουσιώδης - αλλά ο συμπονετικός εαυτός σου δεν είναι πιθανό να το επιτρέψει.

Ζυγός

Η φύση σου είναι να καθησυχάζεις όλες τις πλευρές, Ζυγέ και αυτή η πλευρά σου εμφανίζεται ακόμα πιο έντονα από το συνηθισμένο, όταν πρόκειται για τους ανθρώπους που είσαι πιο κοντά. Αλλά θυμήσου, είσαι εξίσου σημαντικό μέρος οποιασδήποτε σχέσης με οποιονδήποτε άλλον εμπλέκεσαι και εάν θυσιάζεις τις ανάγκες σου για κάποιους άλλους, θα δημιουργήσεις περισσότερη σύγκρουση και δυσαρμονία. Οι σχέσεις είναι βιώσιμες μόνο λόγω της τιμιότητας και της αυθεντικότητας. Είσαι ηγετική και δημιουργική προσωπικότητα, ειδικά όταν πρόκειται για διαπροσωπικές συνδέσεις και αυτή η πανσέληνος σου ζητά να συγκεντρώσεις λίγη βεβαιότητα και αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες της σχέσης.

Αιγόκερως

Οι αισθήσεις της πανσέληνου είναι σημαντικές και το φεγγάρι της συγκομιδής δεν σου στερεί ούτε μια σταγόνα της συναισθηματικής του ενέργειας που δημιουργεί ένταση αυτό το μήνα. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τον κυβερνώντα σου πλανήτη, τον Κρόνο, που βρίσκεται στο ζώδιο σου. Τα πιο προσωπικά σου συναισθήματα, αντιδράσεις και η πιο ήπια πλευρά σου βρίσκονται στο προσκήνιο κάτω από αυτήν την πανσέληνο και για ένα πρακτικό ζώδιο της γης όπως εσύ, Αιγόκερε, αυτό μπορεί να είναι άβολο. Αλλά πρέπει να αντισταθείς στην επιθυμία να ασχοληθείς μόνο με τη δουλειά σου για να αποσπάσεις τον εαυτό σου από τα συναισθήματα που φωνάζουν για την προσοχή σου. Αντ 'αυτού, στηρίξου σε αξιόπιστες οικογενειακές σχέσεις ή απευθύνσου σε παλιούς στενούς φίλους που σε γνωρίζουν σε βαθύ επίπεδο και μπορούν να προσφέρουν υποστήριξη και προοπτική για ότι περνάς.