4 πλανήτες ανάδρομοι τον Αύγουστο: Πώς θα σε επηρεάσουν

10.08.2020
4 πλανήτες ανάδρομοι τον Αύγουστο: Πώς θα σε επηρεάσουν
Όσοι παρακολουθούν τα της αστρολογίας και γνωρίζουν "τι και πως", βρίσκουν συχνά εξηγήσεις για τα όσα συμβαίνουν εκεί, στα άστρα. Και δεν είναι λίγοι Αν αισθάνεσαι περίεργα τον τελευταίο καιρό και ελπίζεις ότι το συναίσθημα αυτό δεν τελειώνει εύκολα, τότε πιθανότατα να είσαι περίεργη να μάθεις ποιοι πλανήτες κινούνται ανάδρομα τον Αύγουστο του 2020, ειδικά μετά το αστρολογικό πανδαιμόνιο που έφερε ο Ιούλιος.

Τα καλά νέα είναι ότι είσαι τυχερή καθώς κανένας εσωτερικός πλανήτης δεν θα κινηθεί ανάδρομα τον Αύγουστο. (Οι εσωτερικοί πλανήτες περιλαμβάνουν τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη και ο λόγος που τα πράγματα φαίνονται πολύ πιο έντονα όταν αυτοί οι πλανήτες είναι ανάδρομοι, είναι επειδή αισθάνεσαι τα αποτελέσματα σε καθημερινή βάση). Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα θα είναι καλά, καθώς θα υπάρχουν ακόμα τέσσερις ανάδρομοι πλανήτες κατά τη διάρκεια του Αυγούστου (Ουρανός, Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας).

Ανάδρομος Ουρανός: Ανακάλυψε ξανά την ανεξαρτησία και την ατομικότητά σου

Η μόνη ανάδρομη πορεία που ξεκινά πραγματικά τον Αύγουστο είναι η κίνηση του Ουρανού. Αυτός ο πλανήτης της ακανόνιστης αλλαγής και της ατομικότητας, γίνεται ανάδρομος στις 15 Αυγούστου, όπότε μπορεί να νιώσεις λιγότερο ότι αλλάζει ο κόσμος και περισσότερο ότι αλλάζεις γρήγορα εσύ. Αυτή η ανάδρομη πορεία αφορά την αξιοποίηση του αυθεντικού εαυτού σου και ότι θα κινηθείς μόνο στους ρυθμούς που επιβάλλεις εσύ. Διαρκεί μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2021, αυτή η ανάδρομη πορεία και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την ανεξαρτησία σου.

Ανάδρομος Δίας: Εξερεύνησε την πνευματική πλευρά σου και αγκάλιασε την εσωτερική σου ανάπτυξη

Ο Δίας, ο πλανήτης της ανάπτυξης, της ικανοποίησης και της περιπέτειας, έχει γίνει ανάδρομος από τις 14 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ίσως έχεις παρατηρήσει ότι ο κόσμος φαίνεται σαν να τρέχει λίγο πιο αργά και παίρνει τον χρόνο του. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Δίας είναι εκτός παιχνιδιού, μετατρέποντας την ενέργειά του προς τα μέσα. Αυτή είναι μια όμορφη στιγμή για να εστιάσεις στην προσωπική επέκταση και την εξέλιξη σου. Αντί να περιμένεις τον κόσμο να σε βγάλει από το καβούκι σου, βάζεις εσύ τον εαυτό σου στο παιχνίδι. Κάνεις τη δουλειά για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να αναπτυχθεί από βαθιά μέσα σου και να δημιουργήσεις έμπνευση από το μηδέν.

Ανάδρομος Κρόνος: Αναγνώρισε το κάρμα σου και πάρε την ευθύνη

Ο πλανήτης του κάρμα, των συνεπειών και του περιορισμού, είναι ανάδρομος αλλά δεν τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται. Ο Κρόνος έχει γίνει ανάδρομος από τις 11 Μαΐου και θα παραμείνει μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. Κανονικά, ο Κρόνος δημιουργεί όρια και κανόνες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας, θα έχεις περίπου ένα διάλειμμα από τις πιο απογοητευτικές επιπτώσεις της πορείας του Κρόνου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μαθαίνεις πώς να δημιουργείς όρια και κανόνες για τον εαυτό σου. Εάν δεν αξιοποιήσεις αυτό το χρόνο για να εξερευνήσεις την προσωπική σου σκέψη, όταν επιστρέψει ο Κρόνος στην κανονική του πορεία μπορεί να αισθανθείς σαν ένα απότομο ξύπνημα.

Ανάδρομος Πλούτωνας: Αντιμετώπισε τους εσωτερικούς σου δαίμονες και τον κακό εαυτό σου

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης του σκότους, της δημιουργίας, της καταστροφής και του μετασχηματισμού. Με άλλα λόγια, ο Πλούτωνας είναι αξιοπρόσεκτος. Όταν γίνεται ανάδρομος, ο Πλούτωνας επιστρέφει στη σκιά του, ενθαρρύνοντάς σε να αντιμετωπίσεις το δικό σου σκοτάδι. Υπάρχει μια κρυφή πλευρά στην προσωπικότητα του καθενός, ένα σκοτάδι που μπορεί να προτιμάς να προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει, γιατί φοβάσαι αυτό που αντιπροσωπεύει. Αλλά ο ανάδρομος Πλούτωνας είναι μια όμορφη στιγμή για να αναγνωρίσεις τη δύναμη που κρύβεις το σκοτάδι σου, επειδή το σκοτάδι σου σχετίζεται με την ικανότητά σου να γίνεις ισχυρότερη. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα ξεκίνησε στις 25 Απριλίου και τελειώνει στις 4 Οκτωβρίου και αυτό χρησιμεύει ως μια φανταστική στιγμή για να δουλέψεις μέσα σου.