Άστρα κι έρωτας: Ποιοι είναι οι 3 συνδυασμοί ζωδίων που βέβαιο ότι θα καταλήξουν σε σχέση

14.10.2019
Άστρα κι έρωτας: Ποιοι είναι οι 3 συνδυασμοί ζωδίων που βέβαιο ότι θα καταλήξουν σε σχέση
Το έχεις δει να συμβαίνει. Μπορεί να σου έχει τύχει κιόλας: Δύο άνθρωποι βγαίνουν για ραντεβού και πριν καλά καλά το καταλάβεις, αρχίζουν να δημοσιεύουν selfies μαζί στο Instagram κάθε Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν ορισμένα ζευγάρια ζωδίων που κάνουν αμέσως σχέση. Λες; Ας δούμε ποιοι είναι οι τρεις αυτοί συνδυασμοί, σύμφωνα με την Corinne Sullivan του Elite Daily.

Κριός & Λέων

Ο Κριός και ο Λέων είναι σχεδόν τέλεια αντιστοιχία στον Ζωδιακό χάρτη. Αυτά τα ζώδια της φωτιάς μπορεί να έχουν ισχυρές προσωπικότητες, αλλά αυτό κάνει τη σύνδεσή τους ακόμη πιο συναρπαστική και εντελώς ζεστή. Ίσως να πιστεύεις ότι ένας ελεύθερος στο πνεύμα Κριός θα ήταν απρόθυμος να κάνει γρήγορα σχέση, αλλά όταν ένας Κριός θέλει κάτι, τίποτα δεν πρόκειται να σταθεί στο δρόμο του - πράγμα που ισχύει επίσης για τον γεμάτο αυτοπεποίθηση Λέοντα. Τι συμβαίνει λοιπόν όταν βάζεις μαζί δύο άτομα με πάθος και αυτοπεποίθηση; Θα ξέρουν αμέσως τι θέλουν και αυτό που θέλουν είναι ο ένας τον άλλον. Όταν οι δύο αυτοί συναντιούνται, οι καρδιές είναι βέβαιο ότι θα πάρουν φωτιά.

Διάβασε και αυτό: Μυστικά στις σχέσεις: Τι πρέπει να μοιραστείς και τι να κρύψεις από το σύντροφο σου;

Καρκίνος & Σκορπιός

Ο Kαρκίνος και ο Σκορπιός είναι ένας άλλος ιδανικός συνδυασμός που γίνεται στον αστρολογικό ουρανό. Αυτά τα ζώδια του νερού γεμίζουν με συναισθήματα, τα οποία μοιάζουν με συνταγή για ένα ταιριαστό δίδυμο. Αλλά το γεγονός ότι αυτά τα δύο ζώδια είναι εξαιρετικά συναισθηματικά και εξαιρετικά πιστά, τα κάνει πραγματικά ιδανικό ζευγάρι. Οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί λατρεύουν την άνεση και τη σιγουριά που προσφέρει μια σχέση δέσμευσης. Αυτά τα δύο ζώδια προσελκύονται επίσης από την οικειότητα και την ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια μιας νύχτας έξω στην πόλη, οπότε θα τους συναντήσεις σίγουρα σε μια έξοδο σου, αγκαλιασμένους σε ένα τραπέζι μακριά από τους προβολείς και το πλήθος..

Διάβασε και αυτό: Παντρεύεσαι το 2020; Αυτή είναι η ιδανική ημερομηνία για γάμο σύμφωνα με τ' άστρα

Παρθένος & Ταύρος

Ακριβώς όπως ένα ζευγάρι του Κριού και του Λέοντα και ένας συνδυασμός Καρκίνου και Σκορπιού, η Παρθένος και ο Ταύρος είναι ζώδια που συνδέονται με το ίδιο στοιχείο, γεγονός που τα κάνει να έλκονται μεταξύ τους με περισσότερους από έναν τρόπους. Αυτά τα ζώδια της γης είναι γνωστά για το ότι είναι πρακτικά και πατούν στο έδαφος, έτσι σκέφτονται πάντα για το μέλλον αντί να ζουν τη στιγμή. Τείνουν επίσης να εκτιμούν την ασφάλεια και τη σταθερότητα και όταν τα δύο αυτά ζώδια ανακαλύψουν ότι μοιράζονται αυτές τις ιδιότητες, θα είναι πρόθυμα να προχωρήσουν τη σχέση και να αρχίσουν να δημιουργούν μια άνετη ζωή μαζί. Όταν αυτά τα δύο ζώδια ταιριάξουν, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να αρχίσουν να σχεδιάζουν το γάμο τους και να ψάχνουν ονόματα για τα μελλοντικά τους παιδιά.