Αυτά είναι τα 4 ζώδια που λατρεύουν τον σαρκασμό - Μάθε τα χαρακτηριστικά τους

09.10.2019
Αυτά είναι τα 4 ζώδια που λατρεύουν τον σαρκασμό - Μάθε τα χαρακτηριστικά τους
Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν στιγμές που ένα σαρκαστικό σχόλιο είναι τελευταίο πράγμα που θέλεις να αντιμετωπίσεις. Ειδικά όταν προσπαθείς να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση. Ωστόσο, αν ο συνομιλητής σου έχει προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή) σε οποιοδήποτε από τα 4 παρακάτω ζώδια, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις μια τέτοια αντιμετώπιση. Λοιπόν, αυτά είναι τα πιο σαρκαστικά ζώδια, σύμφωνα με τη Valerie Mesa του elite daily, που παράλληλα έχουν και πολλή... "πλάκα" στις συζητήσεις: Ταύρος, Δίδυμος, Σκορπιός και Υδροχόος.

Ταύρος: Είναι ωμά ειλικρινής

Δεν υπάρχουν όρια με αυτό το σταθερό ζώδιο της γης. Αυτό που βλέπεις είναι αυτό που παίρνεις. Λαμβάνοντας υπόψη την γήινη καλοσύνη τους, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου δεν έχουν απολύτως κανένα φίλτρο. Τόσο πολύ, που θα ήταν δύσκολο να πει κανείς αν είναι σαρκαστικοί ή απλώς ωμά ειλικρινείς. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, όμως: Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σου πουν αυτό που δεν θέλεις να ακούσεις, γι 'αυτό και τα σαρκαστικά τους σχόλια μπορούν εύκολα να ξεπηδήσουν μέσα από τις καθημερινές συνομιλίες τους.

Διάβασε και αυτό: Είσαι σαρκαστικός; Δες τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον χαρακτήρα σου

Δίδυμος: Είναι υστερικά πνευματώδης

Αυτό το μεταβλητό ζώδιο του αέρα είναι περίεργο όσο δεν παίρνει και αξιολάτρευτα σκανταλιάρικο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τραβήξει το χαλί από κάτω από τα πόδια σου με το λαμπρό πνεύμα του. Οι Δίδυμοι έχουν πάντα κάτι να πουν και δεν φοβούνται να το πούν όπως το πιστεύουν. Δεν έχει σημασία αν θέλουν να είναι παιχνιδιάρηδες ή ύπουλοι. Ο έξυπνος κυβερνών πλανήτης, ο Ερμής, θα κατέχει για πάντα την κοινωνική ζωή τους και ως εκ τούτου, τους περιστασιακά σκοτεινούς τρόπους και την απατηλή προσωπικότητα τους.

Σκορπιός: Έχει μια σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ

Αυτό το σταθερό ζώδιο του νερού δεν είναι αστείο, ειδικά αν βρίσκεται μέσα σε μια έντονη συζήτηση. Αν αισθάνθεί ότι απειλείται, να είσαι σίγουρη, ότι το δηλητηριώδες κεντρί του θα είναι έτοιμο σε ελάχιστο χρόνο. Είναι πλάσματα του κάτω κόσμου, ξέρεις. Περιττό να πούμε ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σου πούνε το χειρότερο σενάριο.

Υδροχόος: Του αρέσει να παίζει τον δικηγόρο του διαβόλου

Αυτό το σταθερό ζώδιο του αέρα ζει και αναπνέει για τον σκληρό σαρκασμό. Εκτός από το γεγονός ότι είναι ο αγαπημένος ξερόλας του ζωδιακού κύκλου, οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου, απολαμβάνουν κρυφά να πειράζουν και να ενοχλούν τους άλλους. Ακόμα κι αν γνωρίζουν ότι κάποιος έχει δίκιο, θα πάνε κόντρα μόνο για πλάκα. Επίσης, δεν χρειάζεται να μιλήσει κανείς για σαρκασμό, γιατί είναι κάτι που μπορούν να κάνουν όλη την ημέρα, χωρίς δισταγμό στον καθένα.