Τα 3 ζώδια για το οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι από τους πιο δύσκολους μήνες της χρονιάς

03.09.2019
Τα 3 ζώδια για το οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι από τους πιο δύσκολους μήνες της χρονιάς
Η αλήθεια είναι ότι ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα (δεν τραγουδούν τυχαία «Wake Me Up When September Ends» οι Green Day). Σίγουρα, οι περισσότεροι δεν έχουν κάτι εναντίον του γοητευτικού φθινοπώρου, απλά υπάρχει κάτι μελαγχολικό στον αέρα. Αυτοί που θα νοιώσουν περισσότερο ότι ο φετινός Σεπτέμβριος θα είναι ένας από τους πιο δύσκολους μήνες της χρονιάς, είναι τα ζώδια του Καρκίνου, του Τοξότη και των Ιχθύων.

Αυτός ο μήνας θα ξεκινήσει με μια πολύ χαλαρή νότα για τους περισσότερους. Ωστόσο, αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ, ειδικά με την υπερ-ενισχυμένη πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, η οποία είναι σχεδόν ισοδύναμη με το άνοιγμα του κουτιού της Πανδώρας. «Καθισμένη» δίπλα στον φευγαλέο κυρίαρχο πλανήτη, Ποσειδώνα, η πανίσχυρη πανσέληνος θα φωτίσει το νυχτερινό ουρανό στις 14 Σεπτεμβρίου, στο μυστικιστικό ζώδιο των Ιχθύων.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στο Ζυγό την ίδια ημέρα, οπότε είναι ασφαλές να πούμε ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου επικρατεί η ηρεμία πριν από την καταιγίδα.

Δες λοιπόν παρακάτω τι προβλέπει η Valerie Mesa στο elite daily, για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν ο Καρκίνος, ο Τοξότης και οι Ιχθείς, αυτό το μήνα, ενώ αν θέλεις να δεις για ποια ζώδια ο Σεπτέμβρης θα είναι πιο... λαμπερός, κάνε κλικ ΕΔΩ

Καρκίνος: Είσαι πιο συναισθηματική από ότι συνήθως

Πάρε μια βαθιά αναπνοή, Καρκινάκι. Το πρώτο μισό του μήνα δεν θα είναι τόσο δύσκολο όσο το δεύτερο. Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα ταρακουνήσουν τον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και τα πιο προσωπικά συναισθήματά σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, οπότε ίσως ξαφνικά να αρχίσεις να ξανασκέφτεσαι τι λέει η διαίσθηση σου. Επίσης, η πανσέληνος μπορεί να φανεί κάπως συννεφιασμένη - από την άποψη της μεγαλύτερης εικόνας και της προσωπικής σου φιλοσοφίας - αλλά και αυτό θα περάσει.

Διάβασε ακόμη: 5 ιδέες για ομαλή και υγιεινή "είσοδο" στο φθινόπωρο

Τοξότης: Αισθάνεσαι ανήσυχη

Ξεκίνα τη δουλειά, Τοξοτίνα. Ο μήνας ξεκινάει με μεγάλη έμφαση στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά τα πράγματα γίνονται λίγο πιο χαλαρά όταν μπει η περίοδος του Ζυγού. Παρόλο που δεν υπάρχει αμφιβολία για το άγχος που πηγάζει από την προκλητικό τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι ο Δίας είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου. Αυτή η ενέργεια θα συνεχίσει να αυξάνεται καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα και κατά πάσα πιθανότητα θα φτάσει στο μέγιστο κατά τη διάρκεια της φάσης της πανσελήνου, οπότε φρόντισε να τη δεις χαλαρά. Να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου. Εκτός αυτού, ο Ποσειδώνας μπορεί να είναι λίγο θολός, οπότε μην καταλήξεις απλά σε συμπεράσματα.

Ιχθείς: Κλείνεσαι στον εαυτό σου περισσότερο

Είσαι ένα αίνιγμα, Ψαράκι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ζυγού, δεδομένου ότι ο Ήλιος θα ενεργοποιήσει τον φιλήδονο όγδοο Οίκο του σεξ, των ερωτικών ενώσεων, των συνεργασιών και του μετασχηματισμού. Αυτή η περιοχή του αστρολογικού χάρτη σου έχει επίσης σχέση με τα οικονομικά του συντρόφου σου, έτσι όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή θα είναι εμφανή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, χάρη στη πανσέληνο, πιθανότατα θα αισθανθείς περισσότερο άγχος από το συνηθισμένο καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα. Θέματα που σχετίζονται με την εσωτερική σου αναζήτηση ή την επαγγελματική ζωή σου, θα σε κρατήσουν επίσης σε μια φάση όπου θα μαντεύεις, αλλά μην αγχώνεσαι. Αν μη τι άλλο, η αναζήτηση της ψυχής είναι μέρος της διαδικασίας.