Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς

02.09.2019
Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς
Ο Σεπτέμβριος χαρακτηριζόταν πάντα από... υποχρεώσεις. Είτε πρόκειται για την επιστροφή στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο είτε για το ξεκίνημα στη δουλειά είτε ακόμα για μια επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο για μια νέα προσθήκη στη ντουλάπα σου. Δεν είναι, όμως, μόνο υποχρεώσεις ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου. Κάποιοι θα απολαύσουν πολλά περισσότερα.

Συγκεκριμένα, ο Σεπτέμβριος του 2019 θα είναι ένας από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς αν ανήκεις στον Ταύρο, τον Δίδυμο, την Παρθένο ή τον Ζυγό.

Σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες, ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με μια όμορφη και χαλαρή διάθεση, όπως αναφέρει η Valerie Mesa στο elite daily. Αλλά τα πράγματα γρήγορα αλλάζουν με την πανσέληνο στις 14 Σεπτεμβρίου η οποία θα συμβεί στους Ιχθείς. Την ίδια ημέρα, τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη τελειώνουν με τη σχολαστική Παρθένο και μπαίνουν στο διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού. Πρόκειται για ένα συνολικό παιχνίδι αλλαγής. Η Παρθένος είναι ένα μεταβαλλόμενο ζώδιο της γης και ο Ζυγός είναι ένα απόλυτο ζώδιο του αέρα, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα νιώσεις την ενεργητική μετατόπιση.

Ο ήλιος μπαίνει στον Ζυγό που κυριαρχείται από την Αφροδίτη, στις 23 Σεπτεμβρίου και ακολουθεί το νέο φεγγάρι στο ίδιο ζώδιο στις 28 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε επίσης: Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι δουλειά πρέπει να κάνεις

Κρατώντας λοιπόν στο μυαλό σου όλα αυτά τα διασκεδαστικά αστρολογικά στοιχεία, διάβασε παρακάτω τι επιφυλάσσει ο Σεπτέμβριος για τον Ταύρο, τον Δίδυμο, την Παρθένο και τον Ζυγό:

Ταύρος: Είσαι αυθεντική και διασκεδάζεις

Ο Σεπτέμβριος θα είναι πολύ ευχάριστος για σένα Ταυρίνα και για διάφορους λόγους. Έχεις δουλέψει σκληρά για να φτάσεις εκεί που βρίσκεσαι και υπάρχουν ακόμα πολλά ακόμα που έρχονται. Με τον Ήλιο να ανακινεί αυτόν τον μήνα τον εκφραστικό πέμπτο Οίκο και τον μεθοδικό έκτο Οίκο, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να αξιοποιήσεις τα μοναδικά σου δώρα και να τα εφαρμόσεις μέσα στην καθημερινή σου ρουτίνα. Ποιος λέει ότι δεν μπορείς, ούτως ή άλλως, να απολαύσεις τη ζωή σου κάθε μέρα; Είσαι τόσο ευλογημένη.

Δίδυμος: Άνοιξε τα φτερά σου

Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο εσωστρεφής στις αρχές του Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ. Γιατί λοιπόν να μην ξεκουραστείς πριν βγεις από το καβούκι σου μέσα στο μήνα; Πιστέψε το, Δίδυμε. Η περίοδος του Ζυγού θα είναι τέλεια, οπότε μη βγάζεις τον εαυτό σου από ’έξω. Αντ 'αυτού, προχώρησε και απόλαυσε το. Επαναφόρτισε τις μπαταρίες σου και κοίταξε προς τα μέσα σου.

Διάβασε και αυτό: Μπήκαμε στην εποχή της Παρθένου: Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια αλλά και η ίδια η Παρθένος

Παρθένος: Αισθάνεσαι ο εαυτός σου και πάλι

Είσαι η σούπερ σταρ του μήνα, Παρθένε. Είτε γιόρτασες τα γενέθλια σου τον Αύγουστο είτε περιμένεις το πάρτι σου τον Σεπτέμβριο, αυτή είναι μια εντελώς νέα αρχή για σένα. Επίσης, με ένα σύμπλεγμα πλανητών που ταξιδεύουν μέσω του ζωδίου σου για το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου, πιθανότατα θα αισθανθείς πιο ενεργητική από ποτέ.

Ζυγός: Περνάς καλά και γιορτάζεις

Ευτυχισμένη ηλιακή επιστροφή, Ζυγέ! Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί την αρχή της αστρολογικής σου εποχής, που σημαίνει ότι είναι καιρός να γιορτάσεις. Με τον ήλιο που ταξιδεύει μέσα από τον δωδέκατο Οίκο των ονείρων σου, πιθανότατα θα μείνεις προσηλωμένη στον εαυτό σου - και αυτό είναι εντάξει. Αυτή η περιοχή του διαγράμματος σου είναι καρμική, είναι το τέλος του ζωδιακού κύκλου, γι 'αυτό και οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται κουρασμένοι κατά τη διάρκεια των περασμάτων του δωδέκατου Οίκου. Ωστόσο, αυτό που μερικοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν, είναι ότι είναι μια εξαιρετική περίοδος για να επιτευχθεί ένας πνευματικός αποχαιρετισμός. Να είσαι σίγουρη ότι πρέπει να είσαι δεκτική.