Πως θα μας επηρεάσει η πανσέληνος του Αυγούστου;

18.08.2016
Η πανσέληνος που γίνεται στις 18 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει κυρίως τις προσωπικές μας σχέσεις. Δείτε παρακάτω αναλυτικά πως θα επηρεάσει τον καθένα ξεχωριστά η πανσέληνος:

Κριός:

Η πανσέληνος στις 18 Αυγούστου θα σας θυμίσει πως πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για διάφορα θέματα, επαγγελματικά ή και οικογενειακά. Φροντίστε τις σχέσεις σας με τους άλλους, είτε είναι φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι, ίσως να υπάρξουν μικροεντάσεις.

Ταύρος:

Τις ημέρες της πανσελήνου, που γίνεται στις 18 του μηνός, γίνεστε πιο ευαίσθητοι σε οικογενειακούς δεσμούς. Θα περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας και ίσως καταφέρετε να λύσετε θέματα που προκαλούσαν εντάσεις.

Δίδυμοι:

Η Πανσέληνος στις 18 σας κάνει να σκέφτεστε κάποια αλλαγή που θα έχει σχέση με μία μετακίνηση σας. Είναι μια περίοδος για σας που έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε και να ταξιδέψετε.

Καρκίνος:

Η Πανσέληνος του Αυγούστου είναι για σας η Σελήνη που σας βάζει στην πρίζα. Θέλετε να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας με τους γύρω σας και να διαχωρίσετε τους ανθρώπους που είναι κοντά σας.

Λέων:

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 18 στο ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει τα προσωπικά σας. Οι προσωπικές σας σχέση θα περάσουν κρίση και δεν θα λείψουν οι μικροεντάσεις. Καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Παρθένος:

Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα σας δώσει ένα μικρό δείγμα από τα γεγονότα που πρόκειται να ακολουθήσουν. Πολύ πιθανόν να έχετε ζήσει μία βαθιά και οριστική αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο και τώρα να πρέπει να δείτε την επόμενη μέρα.

Ζυγός:

Η Πανσέληνος στις 18, θα ανανεώσει αρκετά την προσωπική σας ζωή και μέσα από διάφορα γεγονότα που θα συμβούν θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Δώστε την απαραίτητη προσοχή στις προσωπικές σας σχέσεις.

Σκορπιός:

Η Πανσέληνος στις 18 Αυγούστου, αλλάζει τα δεδομένα και δένει τις οικογενειακές σχέσεις. Μπορεί να σας έχει απορροφήσει η δουλειά, ωστόσο θα πρέπει να βρείτε χρόνο για τους δικούς σας ανθρώπους.

Τοξότης:

Η Πανσέληνος του Αυγούστου, θα σας κάνει να γίνεστε λίγο παρορμητικοί σε αυτά που λέτε. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθούν εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, μιας και η επικοινωνία θα είναι δύσκολη.

Αιγόκερως:

Η Πανσέληνος στις 18, θα δώσει λύσεις σε συναισθηματικά και υλικά θέματα και με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να βάλετε την σειρά που θέλετε ακόμη και στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες.

Υδροχόος:

Η Πανσέληνος στις 18 Αυγούστου στο ζώδιο σας, θα φέρει αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ καλύτερες.

Ιχθύες:

Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 18 Αυγούστου, θα σας φέρει μία αναστάτωση, που θα πάρει λίγο χρόνο ώσπου να βάλετε αυτά που σας ταλαιπωρούν σε μία σειρά. Βγείτε με φίλους, η κουβέντα μαζί τους θα σας βοηθήσει.