Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 11 έως 18 Ιουλίου

11.07.2016
Μάθε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα αυτή πατώντας επάνω στο ζώδιό σου!

Κριός:

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου αρχίζει να δημιουργεί κάποιες καλύτερες προϋποθέσεις τόσο για τη διάθεσή σας όσο και για τα διάφορα θέματα που σας απασχολούν.

Ταύρος:

Πιθανόν και οι δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας, δηλαδή οι 10 και 11, να έχουν εκείνο το θετικό υπόβαθρο που χρειάζεται για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό παντού.

Δίδυμοι:

Ανασκουμπωθείτε και οργανωθείτε, ούτως ώστε να καταφέρετε να αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο τον Ιούλιο και ιδιαίτερα το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας.

Καρκίνος:

Η ταχύτητα και η αποφασιστικότητα στη λήψη σοβαρών αποφάσεων αλλά και ενεργειών τώρα φαίνεται ότι θα αμειφθούν.

Λέων:

Το διαρκές σφυροκόπημα του Αρη -εμπλοκές πάσης φύσεως, υποχρεωτικές ρυθμίσεις εκκρεμοτήτων, ζήλια, γκρίνια και ασυνεννοησία- από τις 27 Μαΐου και μέχρι τώρα είναι φυσικό να σας έχει εξαντλήσει ποικιλοτρόπως.

Παρθένος:

Λόγους για να γκρινιάζετε, να παραπονιέστε και ακόμα για να ανησυχείτε για το παρόν και το μέλλον -ατενίζοντας αυτό το τελευταίο με τα μάτια του παρόντος- δυστυχώς έχετε πολλούς εδώ και αρκετό καιρό, αλλά: ο Ιούλιος και ακόμα και αυτή η εβδομάδα μπορούν να διευκολύνουν πολλές αποφάσεις και ενέργειές σας.

Ζυγός:

Νέα δεδομένα πιο ενθαρρυντικά για κάποια σχέδιά σας βάζει αυτή η εβδομάδα στο προσκήνιο για σας.

Σκορπιός:

Με άγχος και πολλά... ζιγκ ζαγκ ψυχικά και πρακτικά συνεχίζεται αυτό το διόλου εύκολο διάστημα που ξεκίνησε γύρω στο τέλος Μαΐου.

Τοξότης:

Το... σίριαλ του Κρόνου -ανατροπές παγωμένων καταστάσεων και συμφερόντων, πίεση, βάρος, εμπόδια κ.λπ. εκνευριστικά και επιβαρυντικά.

Αιγόκερως:

Με τον Ερμή σε αντίθεση με το ζώδιό σας έως τις 13, την Αφροδίτη έως τις 11 και με τον Ουρανό να κάνει μόνιμη -των πραγμάτων που θέλετε- αντιπολίτευση, θέλει γερά νεύρα για να αντέξετε εσείς και να κρατήσετε και κάποιες λεπτές ισορροπίες με τους άλλους.

Υδροχόος:

Σύνθετη εμφανίζεται αυτή η εβδομάδα, καθώς από την Τρίτη και μετά αρχίζει να συσσωρεύει παλιές και νέες υποχρεώσεις πάσης φύσεως με έμφαση στα οικονομικά και τα αισθηματικά

Ιχθείς:

Το ότι έχετε σχεδoν... αποκάμει καθώς χτυπιέστε στο... μπλέντερ του Κρόνου από τις 24 Δεκεμβρίου 2013 και μετά -με ένα μικρό διάλειμμα Ιούνιο με Σεπτέμβρη 2015- δεν μπορεί να σας το αμφισβητήσει ούτε ο πιο... κακοπροαίρετος.