Πώς μας επηρεάζουν Ερμής-Αφροδίτη & Άρης τον Μάιο;

01.05.2016
Οι πλανήτες Ερμής-Αφροδίτη & Άρης μας επηρέαζουν με πολλούς και διάφορους τρόπους και παρακάτω θα βρεις πώς μας επηρεάζουν τον Μάιο. O Γιώργος Σοφιάνης μας αναλύει όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε.

Ερμής
Θα βρίσκεται στον Ταύρο ανάδρομος μέχρι και 22/5, ορθά από 23/5.

Λέξεις-κλειδιά: Σκέψη, μυαλό, επικοινωνία, μετακινήσεις.

Στον ΚΡΙΟ
Σκεφτείτε πολύ πιο γήινα από ό,τι σε άλλες περιόδους, δοκιμάστε τις αντοχές σας απέναντι στις προκλήσεις και διαφυλάξτε τα χρήματά σας από όσους είναι διατεθειμένοι να ρίξουν δόλωμα μπρος στα μάτια σας.

Στον ΤΑΥΡΟ
Προσέξτε αυτά που λέτε γιατί μπορεί να προκαλέσετε συγκρούσεις. Επιπλέον, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με την επίλυση παρεξηγήσεων και ερωτημάτων που έχουν γεννηθεί τον τελευταίο καιρό στις σχέσεις σας.

Στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Θα νιώσετε πως παρακολουθούν κάθε κίνηση στον εργασιακό σας χώρο με στόχο να σχολιάσουν κακώς δομημένες σκέψεις και απόψεις σας. Στον ερωτικό τομέα, αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα παιχνίδια.

Στον ΚΑΡΚΙΝΟ
Οι φιλικές σας σχέσεις θα περάσουν από δοκιμασία, αφού πρέπει να τεστάρετε τη γνώμη κάποιων ατόμων πριν συμφωνήστε με κλειστά μάτια. Στον ερωτικό τομέα, θέλετε να πέσει η ένταση στη σχέση σας και αυτό θα γίνει μόνον αν πάψετε να σκέφτεστε.

Στον ΛΕΟΝΤΑ
Οι δυσκολίες στη δουλειά θα λυθούν μόνον αν σκεφτείτε χωρίς να βάζετε στεγανά στις ιδέες σας. Κάποιες καθυστερήσεις και δυσκολίες συνεννόησης θα σας εκνευρίσουν περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Στην ΠΑΡΘΕΝΟ
Αποφύγετε ταξίδια και εκδρομές τώρα, δεν είναι ώρα να απουσιάζετε από την καθημερινότητά σας. Στον τομέα της επικοινωνίας, ζυγίστε τις σκέψεις σας πριν τις εκφράσετε γιατί μπορεί να εκνευρίσετε κάποιους.

Στον ΖΥΓΟ
Προσέξετε τις ισορροπίες στον οικονομικό τομέα, αφού φαίνεται πως θα προκύψουν έξοδα που έχουν να κάνουν με εκκρεμότητες από το παρελθόν. Στον ερωτικό τομέα, μια επιστροφή ενός ατόμου καλό θα ήταν να μην αναφερθεί σε πολλούς γνωστούς σας.

Στον ΣΚΟΡΠΙΟ
Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα βρεθούν στο μικροσκόπιο, αφού φαίνεται πως κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν με τον εγωισμό σας. Θα κληθείτε να μοιραστείτε το προσωπικό σας όφελος, τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά, και αυτό είναι ένα καλό τεστ για τις προθέσεις σας.

Στον ΤΟΞΟΤΗ
Οι προστριβές στην καθημερινότητα έχουν περισσότερο να κάνουν με μια δυσκολία στον τρόπο της επικοινωνίας σας με συναδέλφους και συνεργάτες. Στον ερωτικό τομέα, αποφύγετε εξομολογήσεις που δεν πιστεύετε, αφού θα φανεί το ψέμα σας αμέσως.

Στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η δυσκολία στην επικοινωνία με το έτερον ήμισυ έχει να κάνει με το ενδιαφέρον σας για τη δουλειά σας, που βάζει σε δεύτερη μοίρα τη σχέση σας. Αν υπάρξει μια ερωτική επιστροφή από το παρελθόν, μη νομίζετε πως μπορείτε να την ξεπεράσετε και τόσο εύκολα.

Στον ΥΔΡΟΧΟΟ
Αποφύγετε να περάσετε πολύ χρόνο με άτομα μέσα στο σπίτι σας αφού είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν εντάσεις και αψιμαχίες. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε ανακαίνιση ή μετακόμιση, τότε καλύτερα να αναβάλετε τα σχέδιά σας αυτά για τον επόμενο μήνα.

Στους ΙΧΘΥΣ
Ο τρόπος που εκφράζεστε φαίνεται να δημιουργεί εντάσεις με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος, αφού υπάρχει χάσμα ανάμεσα σε όσα εννοείτε και οι δυο. Ένα ταξίδι που θέλατε, καλύτερα να το αναβάλετε για κάποια άλλη στιγμή.

Αφροδίτη
Θα βρίσκεται στον Ταύρο μέχρι 23/5, στους Διδύμους από 24/5.

Λέξεις-κλειδιά: σχέσεις, αξίες, τρόπος που παίρνω και δίνω αγάπη

Στον ΚΡΙΟ
Ασχοληθείτε με προσοχή με τα οικονομικά σας, αφού θα προκύψουν έξοδα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας. Στο τέλος του μήνα, όμως, τολμήστε να προτείνετε ένα ταξίδι σε ένα πρόσωπο με το οποίο περνάτε πολύ καλά.

Στον ΤΑΥΡΟ
Νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Τολμήστε να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και κάντε κάποιες αγορές που σας κολακεύουν. Στον ερωτικό τομέα, τολμήστε το πρώτο βήμα, ακόμα και αν δεν είστε βέβαιοι.

Στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Προσέξτε όσα εκφράζετε στον επαγγελματικό τομέα, αφού είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε κόντρες και λεκτικές συγκρούσεις. Προς το τέλος του μήνα όμως θα εκφραστείτε ανοικτά και αυτό θα αρέσει σε κάποιους.

Στον ΚΑΡΚΙΝΟ
Μπορεί να δεχθείτε προτάσεις και προσκλήσεις από φίλους για δραστηριότητες που σας φέρνουν πιο κοντά. Στον ερωτικό τομέα, αυτό που έχετε ανάγκη είναι ιδιωτικές στιγμές με το έτερον ήμισυ.

Στον ΛΕΟΝΤΑ
Θα εστιάσετε στη δουλειά, αφού πρέπει να έρθετε σε επαφή με άτομα που ασκούν εξουσία πάνω σας ή που χρειάζεται να βρείτε κοινό τόπο συζήτησης. Στα ερωτικά, το πείσμα και ο εγωισμός μπορεί να καταστρέψουν σχέσεις που θέλουν υπομονή.

Στην ΠΑΡΘΕΝΟ
Η ανάγκη σας να βρεθείτε κάπου μακριά από την καθημερινότητα είναι απολύτως κατανοητή από τους γύρω σας, αλλά δεν είναι εύκολο αυτό να γίνει τώρα αυτό. Σας απασχολούν θέματα οικονομικού περιεχομένου και αγχώνεστε πολύ εύκολα.

Στον ΖΥΓΟ
Η ερωτική σας ζωή είναι στο προσκήνιο καθώς η χημεία με το έτερον ήμισυ είναι έντονη και το σεξ πολύ όμορφο. Στον οικονομικό τομέα, εκμεταλλευθείτε μια πρόταση ώστε να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να κερδίσετε από μια γνωριμία σε μακροχρόνιο πλάνο.

Στον ΣΚΟΡΠΙΟ
Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αφού καλείστε να συνδιαλλαγείτε χωρίς να υπάρξει ένταση και εκνευρισμός. Στον επαγγελματικό τομέα, εκμεταλλευθείτε προτάσεις που φαίνεται να θέτουν σοβαρές βάσεις για καλύτερη αμοιβή.

Στον ΤΟΞΟΤΗ
Προσέξτε την ιεράρχηση των καθημερινών σας υποχρεώσεων, αφού είναι εύκολο να πέσετε πάνω σε εμπόδια που σας εκνευρίζουν. Αποφύγετε τις υπερβολές στη διατροφή σας, καθώς τα αποτελέσματα στο σώμα σας θα φανούν πολύ γρήγορα.

Στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να δώσει λύσεις στους επαγγελματικούς σας προβληματισμούς. Αυτό που έχετε ανάγκη είναι να βάλετε προτεραιότητες στους γύρω σας, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει αν δεν έρθετε σε άμεση επαφή μαζί τους.

Στον ΥΔΡΟΧΟΟ
Θα εκνευριστείτε επειδή αναγκάζεστε να παραμείνετε αρκετές ώρες στο σπίτι ή στη δουλειά. Αυτό όμως σας προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με πρόσωπα με τα οποία έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό.

Στους ΙΧΘΥΣ
Έχετε ανάγκη από ένα ταξίδι και αυτός ο μήνας φαντάζει ιδανικός. Προτείνετε κάτι τέτοιο σε κοντινά σας πρόσωπα και βρείτε τις ημερομηνίες που θα γίνουν η εποχή της ξεκούρασης, την οποία τόσο έχετε ανάγκη.

Άρης
Θα βρίσκεται στον Τοξότη ανάδρομος μέχρι και 27/5 και στο Σκορπιό ανάδρομος από 28/5.

Λέξεις-κλειδιά: δράση, ενέργεια, θυμός, διεκδίκηση, σεξ

Στον ΚΡΙΟ
Η δημιουργική σας διάθεση φαίνεται μειωμένη και τα νεύρα είναι πολύ εύκολο να κάνουν την εμφάνισή τους. Αποφύγετε τις μεγάλες δηλώσεις, μην αναλάβετε καινούργιες δράσεις και γενικότερα κάντε ένα βήμα πίσω.

Στον ΤΑΥΡΟ
Η προσωπική σας ζωή έχει μπει στο προσκήνιο και να εξετάζετε τη σχέση σας με λεπτομέρεια. Αν η σεξουαλική σας ζωή σάς προβληματίζει, τότε μήπως να εστιάσετε και σε θέματα της υγείας σας ή αυτής του συντρόφου για να βρείτε λύσεις;

Στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Η προσωπική σας ζωή είναι στο μικροσκόπιο αφού υπάρχουν κόντρες και συγκρούσεις που γίνονται δύσκολα διαχειρίσιμες πλέον στη ζωή σας. Στον επαγγελματικό τομέα, μην κάνετε νέα ξεκινήματα, αλλά κλείστε ανοικτές εκκρεμότητες.

Στον ΚΑΡΚΙΝΟ
Η επαγγελματική σας καθημερινότητα απαιτεί πλέον γερά νεύρα, αφού οι συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας είναι πολύ εύκολο να γίνουν συνεχείς και αδιάκοπες. Η απώλεια ενός ατόμου ίσως επηρεάσει και τον ρόλο σας μέσα σε ένα εργασιακό σχήμα.

Στον ΛΕΟΝΤΑ
Προσέξτε πώς διαχειρίζεστε την ενέργειά σας αφού μπορεί να ξοδεύεστε σε δράσεις χωρίς νόημα. Στον έρωτα, είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν επιστροφές σε ένα παρελθόν χωρίς ουσία και ενδιαφέρον.

Στην ΠΑΡΘΕΝΟ
Θα κληθείτε να λύσετε θέματα με αποφασιστικότητα, χωρίς όμως αυτό να συμβαδίζει και με τον χρόνο που χρειάζεστε για να σκεφτείτε πριν λάβετε τις αποφάσεις σας. Στον οικογενειακό τομέα, παραμονεύουν παρεξηγήσεις.

Στον ΖΥΓΟ
Η επικοινωνία σας θα δεχθεί προκλήσεις, αφού δεν είναι εύκολο να λειτουργήσετε με διπλωματία. Μπορεί να εκνευριστείτε με αναποδιές και αυτό να αποτελέσει αφορμή να υπάρξουν συγκρούσεις με πρόσωπα που μέχρι χθες συμφωνούσατε.

Στον ΣΚΟΡΠΙΟ
Προσέξτε τα έξοδά σας, αφού θα υπάρξουν απαιτήσεις που πρέπει να καλύψετε, χωρίς να μπορείτε να τις φρενάρετε. Στη δουλειά, προσέξτε πώς εκφράζεστε γιατί μπορεί να βγει στην επιφάνεια έντονος εγωισμός.

Στον ΤΟΞΟΤΗ
Καλείστε να διαχειριστείτε δύσκολες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις χωρίς να χάσετε τον έλεγχο. Επειδή όμως οι δυνάμεις σας δεν σας ευνοούν, διαχειριστείτε τις προτεραιότητες στη ζωή σας και μην ενδίδετε σε προκλήσεις από τρίτους.

Στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η υγεία σας γίνεται μία από τις προτεραιότητες του μήνα αφού θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές στη διατροφή και στον τρόπο ζωής. Προσέξτε επίσης όσα κάνετε στο παρασκήνιο γιατί μπορεί να έχουν αντίκτυπο σε σχέσεις στη δουλειά.

Στον ΥΔΡΟΧΟΟ
Θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους, αφού πρέπει να λυθούν θέματα που έχουν μείνει στον αέρα εδώ και καιρό. Η απόσταση δεν μπορεί να βοηθήσει αφού θα πρέπει να υπάρξουν αμοιβαίες εξηγήσεις, όσο και αν τραυματίσουν τη σχέση σας.

Στους ΙΧΘΥΣ
Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε, αφού μπορεί να ειπωθούν πράγματα για εσάς. Αν θεωρείτε πως δεν προλαβαίνετε να φέρετε εις πέρας όλα όσα έχετε υποσχεθεί, τότε κάντε ένα βήμα πίσω και ζητήστε περισσότερο χρόνο.

Πηγή: Astra &Orama