Οι αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

02.02.2016
Μπήκε κι ο Φλεβάρης κι εμείς όπως πάντα έχουμε τις πιο ενημερωμένες μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου. Μάθε τι πρόκειται να συμβεί σε αισθηματικά κι εργασιακά κι αυτό το μήνα.

Για αναλυτικές προβλέψεις κάνε κλικ σε κάθε ζώδιο.

Κριός

Απαιτείται συνεχής προσπάθεια για να συντηρήσετε ένα ικανοποιητικό επίπεδο στο πρώτο μισό του μήνα που οι δυσκολίες, η ασυνεννοησία και ο ανταγωνισμός κάνουν πιο συχνά την εμφάνισή τους

Ταύρος

Από τον Γενάρη έχουν υπάρξει κάποιες αναταράξεις στο κεφάλαιο σχέσεις, συνεταιρισμοί και συνεργασίες. Τι σου επιφυλλάσει άραγε ο νέος μήνας;

Δίδυμοι

Δύσκολο σταυρόλεξο προς επίλυση είναι συνεργασίες, συνεταιρισμοί, γάμος, αισθηματικά και σχέσεις γενικότερα, αφού τώρα η φάση αυτή λειτουργεί διαφορετικά για τον καθέναν από σας

Καρκίνος

Η διαρκής παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη από τον Σεπτέμβρη και μετά έχει επιβαρύνει, έστω και έμμεσα, την κατάσταση.

Λέων

Εως τις 16 η Αφροδίτη -σύζυγος, ερωμένη και αγάπη γενικότερα- είναι στη... συμμαζεμένη και νοικοκυρεμένη θέση της στον Αιγόκερω.

Παρθένος

Όπως μάλλον έχετε ενημερωθεί, το 2016 είναι ένας χρόνος που προσφέρεται για να βελτιώσετε -πάντα μέσα από κόπους και δυσκολίες όμως- τους επί μέρους τομείς της ζωής σας ξεχωριστά και φυσικά τη ζωή σας συνολικά.

Ζυγός

Mε την Αφροδίτη, κυβερνήτη σας, στον Αιγόκερω είναι φυσικό ότι είστε απαιτητικοί και ότι θα θέλατε να ήσασταν πολύ πιο άνετοι οικονομικά.

Σκορπιός

Μετά τη Νέα Σελήνη το κλίμα μοιάζει λίγο πιο φωτεινό γιατί υποχωρεί ένα μέρος από τα προβλήματά σας. Η καλή όμως περίοδος της ζωής σας ξεκινά ουσιαστικά από τις...

Τοξότης

Με τον Δία στο μεσουράνημά σας και τον Κρόνο στο ζώδιό σας υποχρεώνεστε να αναπτύξετε ένα είδος ειρηνικής συμπεριφοράς και προσαρμογής, όχι για να χειριστείτε τις καταστάσεις αλλά για να ξεφύγετε από τα αδιέξοδα, που είναι πολλά αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη, μέχρι τις 17 του μήνα στο ζώδιό σας, δίνει νέες προοπτικές. Εσείς γίνεστε πιο άμεσοι στην επιρροή σας προς αυτές, ωστόσο δεν θα λείψει η εριστικότητα και η νευρικότητα.

Υδροχόος

Ο Φεβρουάριος, ο οποίος είναι και περίοδος των γενεθλίων σας, αποδεικνύεται καλύτερος στον τομέα των σχέσεων. Απαραίτητη είναι η υπομονή αλλά και η θέληση να μάθετε από τις δοκιμασίες σας.

Ιχθείς

Θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις και να αξιοποιήσετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα αποτελέσουν είτε τους νέους συμμάχους σας είτε εκείνους που θα αποδειχθούν χρήσιμοι για την κάλυψη των αναγκών σας.