Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 1 έως 8 Φεβρουαρίου

01.02.2016
Ένας νέος μήνας ξεκινάει και μαζί του μια νέα συναρπαστική εβδομάδα και δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ στο ζώδιό σου για να μάθεις όλα όσα θέλεις!

Κριός:

Ρίχνοντας μια πανοραμική αστρολογική ματιά στον ουρανό του Φλεβάρη ως προς εσάς εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα.

Ταύρος:

Είναι αλήθεια ότι από τις 4 περίπου του Γενάρη και μέχρι τώρα δεν είναι εύκολο να εφαρμόσετε απρόσκοπτα το πρόγραμμα και τα σχέδιά σας,αφού διαρκώς υπάρχουν διάφορες «παρεμβολές».

Δίδυμοι:

Το χρήμα και πώς αποκτιέται, διεκδικείται, κερδίζεται και κατανέμεται, μοιράζεται ή χάνεται, θα σας απασχολήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, στο πρώτο μέρος του Φλεβάρη περισσότερο.

Καρκίνος:

Το... μπαλάκι λοιπόν στους «άλλους». Στενούς συνεργάτες, συνεταίρους, τον σύντροφό σας -πρώην, νυν, μελλοντικό- αλλά και στους ανταγωνιστές.

Λέων:

Τα επαγγελματικά και οι διεργασίες που γίνονται μέσα σε αυτά -με τις δυσκολίες αλλά και κάποιες δυνατότητες που παρέχονται- είναι σε πρώτο πλάνο και αυτήν την εβδομάδα.

Παρθένος:

Ο Γενάρης κλείνει τον κύκλο του και ο Φλεβάρης ξεκινάει τον δικό του αλλά οι διαφορές σχετικά με αυτήν την τελευταία εβδομάδα του Γενάρη και την πρώτη του Φλεβάρη δεν θα είναι αισθητές.

Ζυγός:

Ο Φλεβάρης κάνει την είσοδό του αυτήν την εβδομάδα, αλλά όπως φαίνεται η ατμόσφαιρα και το όλο πνεύμα που θα κυριαρχεί στο πρώτο μισό του είναι αυτά της τελευταίας εβδομάδας του Γενάρη.

Σκορπιός:

Η από πολλές απόψεις αρκετά πιεστική μεταβατική φάση που ξεκίνησε στις 4 Ιανουαρίου συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα αλλά: το ξεκίνημα του Φλεβάρη -και καλό σας μήνα- είναι κατά τι πιο παραγωγικό και ωφέλιμο για σας παντού από ό,τι το δεύτερο μισό του.

Τοξότης:

Παρόλο που δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι εργάζεστε και διαβιοίτε όπως ακριβώς θα θέλατε -γιατί και η επιτυχία τώρα πια είναι ακριβοπληρωμένη- ο Φλεβάρης δεν ανήκει στους δύσκολους μήνες.

Αιγόκερως:

Παίξτε δυναμικά, οργανωμένα και αποφασιστικά. Η πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη έχει ένα καλό υπόβαθρο για να κάνετε καλές και αποδοτικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Υδροχόος:

Οι «μάχες» που έχουν ξεκινήσει πιο εντατικά να δίνονται από την πλευρά σας για να προστατέψετε κεκτημένα και συμφέροντα όπως και ό,τι αγαπάτε και που ξεκίνησαν γύρω στις 4 Ιανουαρίου, δυστυχώς συνεχίζονται και τον Φλεβάρη.

Ιχθείς:

Ασφαλώς και η πίεση -με διάφορες μορφές- θα εξακολουθήσει και μέσα στον Φλεβάρη να είναι παρούσα στη ζωή σας, αλλά ο Φλεβάρης έχει και αρκετά θετικά.