Συζητήσεις στο φουλ με τον Ερμή στον Σκορπιό

25.09.2014
Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής τριγυρίζει στα μυστηριώδη νερά του Σκορπιού από τις 28 του μήνα και αυτές τις μέρες θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο.

Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να μάθεις να “διαβάζεις” τους γύρω σου για να εκμεταλλευτείς την επιρροή του Ερμή προς όφελος σου.

O Ερμής στον Σκορπιό σε βάζει να ψάχνεις την αλήθεια σε όλους και σε όλα χωρίς πολλά πολλά λόγια. Τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις των γύρω σου είναι εκείνα που σε απασχολούν.

Ακόμη αυτές τις μέρες μπορεί να προσπαθείς να προφυλάξεις τον εαυτό σου από δυσάρεστες καταστάσεις αποφεύγοντας πρόσωπα και καταστάσεις που ξέρεις πως σου κάνουν κακό. Με τον Ερμή στον Σκορπιό το μυαλό σου γυρίζει γύρω από τον φόβο του να χάσεις κάποια πράγματα και γενικά θέλεις να έχεις τον έλεγχο σε όλα, ειδικά όταν εμπλέκεται και το χρήμα σε όλα αυτά.

Από τα πιο ευρηματικά ζώδια του ζωδιακού ο Σκορπιός ξέρει πώς να διαφυλάξει όσα έχει [0κερδίσει αλλά και να τα προστατεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

O Eρμής θα παραμείνει στον Σκορπιό μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου και θα σου θυμίσει πως η ζωή δεν είναι δίκαιη ενώ θα σε ωθήσει να βρεις την αλήθεια πίσω από τις λέξεις και τις πράξεις. Αυτό το διάστημα έχεις την τάση να παρατηρείς, να συγκεντρώνεσαι αλλά και να αναζητάς για κίνητρα- όσο πιο καλά είναι κρυμμένα τόσο το καλύτερο- που θα σε κανουν να πας ένα βήμα παρακάτω.

Ο Σκορπιός εξάλλου είναι ένα ζώδιο πολύ έξυπνο και με αναλυτική σκέψη και δεν αποκλείεται τώρα να πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει εκ βαθέων συζητήσεις που θα σου βγουν σε καλό.

Επιμέλεια: Ε.Α.