Πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής του Ιουνίου;

05.06.2014
Για μια ακόμη φορά ο πλανήτης της επικοινωνίας σε ανάδρομη τροχιά από τις 7 του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου ξεκινάει μια περίοδο που η επικοινωνία σου έχει… τα θέματα της και οι παρεξηγήσεις είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Ευτυχώς για εσένα η περίοδος αυτή τελειώνει την 1η Ιουλίου και δεν χρειάζεσαι ουσιαστικά τίποτα περισσότερο από το να διπλοτσεκάρεις τα ραντεβού σου κάθε μέρα και τα email σου πριν πατήσεις το send!

Ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου ήδη από τις 29 Μαϊου φέρνει αλλαγές, ενώ το γεγονός πως μπαίνει σε ανάδρομη τροχιά από τις 7 Ιουνίου σίγουρα φέρνει μικροπροβλήματα ενώ στις 17 του μήνα γυρίζει στους Διδύμους και είναι ανάδρομος εκεί μέχρι την πρώτη μέρα του Ιουλίου.

Aν θέλεις να μάθεις πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω!

Κριός: αυτό το διάστημα αντιμετωπίζεις οικογενειακά ζητήματα αφού επηρεάζεται κυρίως ο οίκος που σχετίζεται με την οικογένεια. Αν έχεις χαθεί με κάποιους φίλους σου τότε τώρα είναι η καλύτερη εποχή για να ξαναδείς το θέμα και να αποφασίσεις ποιοι είναι εκείνοι που σου ταιριάζουν και ποιοι όχι.

Ταύρος: ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς με τους γύρω σου επηρεάζεται τις μέρες αυτές ενώ όλη αυτή η "κίνηση" στον οίκο της πληροφορίας σου, γίνεται το ευαίσθητο σημείο σου το διάστημα που ακολουθεί. Τα ευαίσθητα προσωπικά σου ζητήματα “γυρνάνε” στο μυαλό σου και εσύ μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις κάποιες οικονομικές σου αποφάσεις.

Δίδυμοι: ο κυρίαρχος πλανήτης σου στην ανάδρομη εκδοχή του σε βάζει στο τρυπάκι του να επανεξετάσεις τα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς σοβαρά να κόψεις ένα μεγάλο έξοδο ή να επιστρέψεις ένα πολύ ακριβό αντικείμενο. Για δες μήπως ένα χόμπι ή ένα ταλέντο που είχες αφήσει στην άκρη για ένα διάστημα μπορεί να σου αποφέρει χρήματα.

Καρκίνος: Δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει αρκετά η εμφάνιση σου αυτό το διάστημα και να ανανεώσεις το λουκ σου ενώ το μήνυμα που σου δίνει ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι άλλο από το πως είναι ΟΚ να αλλάξεις και την γνώμη σου σε κάποια θέματα. Οι αλλαγές είναι μέσα στο παιχνίδι και εσύ αλλάζεις πάνω απ’όλα τρόπο σκέψης!

Λέων: τα φαντάσματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο με τον επικοινωνιακό αυτό ανάδρομο Ερμή στον δωδέκατο οίκο των μυστικών σου. Αυτή η περίοδος λοιπόν θα δεις πως έχεις να σου προσφέρει πολλά μιας και το μυαλό σου ταξιδεύει και εσύ αφήνεσαι χωρίς πλάνο και ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν αφήσεις και λίγο τα πράγματα στην τύχη τους και χαλαρώσεις θα δεις πώς μόνο σε καλό θα σου βγει.

Παρθένος: τα πράγματα και οι σχέσεις περιπλέκονται αυτό το διάστημα ενώ τα συναισθήματα μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν την λογική. Δεν μπορείς βέβαια να αγνοήσεις τα συναισθήματα ακόμη και αν είσαι σε χώρο δουλειάς ενώ οι κουβέντες με συναδέλφους δεν αποκλείεται να σε βοηθήσουν και να αποδώσεις και καλύτερα στον χώρο της δουλειάς σου.

Ζυγός: τα επαγγελματικά σου απαιτούν σκέψη και ο συναισθηματικός Καρκίνος στον δέκατο οίκο της καριέρας σου σε βάζει να αντιμετωπίζεις τα γεγονότα και να διορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος με το αφεντικό σου. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις καταρχήν τα δικά σου συναισθήματα και σε δεύτερη φάση εκείνα των γύρω σου. Αν σταθεροποιήσεις τη στάση και τη συμπεριφορά σου στην δουλειά θα νιώθεις καλύτερα γενικά και εκτός 8ώρου.

Σκορπιός: τα ταξίδια και η εκπαίδευση είναι θέματα που σε απασχολούν αυτές τις μέρες και θα δεις πως αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα. Θα δεις πως πιο βαθιά φιλοσοφικά ζητήματα τραβούν το ενδιαφέρον σου και εσύ ξαναβρίσκεις την πίστη αλλά και το κίνητρο να βρεις τον εαυτό σου!

Τοξότης: οι προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σου σχέσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στο διάστημα αυτό που ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη τροχιά. Το βασικό που έχεις να κάνεις είναι να ακούς προσεκτικά αυτά που σου λένε οι γύρω σου αλλά και να μπορείς να καταλάβεις το βαθύτερο νόημα των λέξεων. Δείξε την κατανόηση σου στα πρόσωπα που αγαπάς και να θυμάσαι πως η αλήθεια και η καλοσύνη είναι αυτά που μετράνε.

Αιγόκερως: οι σχέσεις που δεν πήγαν όπως περίμενες μπορούν να διορθωθούν στο διάστημα αυτό με τον ανάδρομο Ερμή να επηρεάζει τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες αλλά και τον σύντροφο σου. Μπορεί όντως να χρειαστεί να καταβάλεις έξτρα προσπάθεια για να καταλάβεις τους γύρω σου και αυτό γιατί πρέπει να πιάσεις το πραγματικό νόημα των όσων σου λένε και ίσως να δεις και λίγο πίσω από τις λέξεις.

Υδροχόος: η δουλειά και η υγεία σου είναι στο επίκεντρο αυτό το διάστημα. Προσπάθησε να κρατήσεις σε σωστή φόρμα το κορμί σου και θα δεις και την ψυχολογία σου να αλλάζει. Στη δουλειά δεν αποκλείεται να χρειαστεί να μάθεις κάτι καινούργιο ή απλά να ξανακάνεις ένα task ώστε να βγει τέλειο. Ναι Υδροχόος και τελειότητα τώρα πάνε πακέτο!

Ιχθείς: δημιουργικά και ρομαντικά θέματα χρειάζονται μια αναπροσαρμογή με τον ανάδρομο Ερμή να επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι. Δεν αποκλείεται να παρεξηγηθείς αυτό το διάστημα πιθανώς αφού δεν κάνεις πολύ ξεκάθαρα αυτά που θέλεις. Προτίμησε να επενδύσεις στα θέματα καρδιάς που είναι έτσι κι αλλιώς πολύ σημαντικά για εσένα και άφησε τα υπόλοιπα για αργότερα.

Επιμέλεια: Ε.Α.