Πώς σε επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου του Ιανουαρίου (Μέρος Β');

03.01.2011
Η έκλειψη Ηλίου του Ιανουαρίου στις 4 Ιανουαρίου φέρνει μαζί της συνηαισθηματικές ανατροπές που υπόσχονται να σε κάνουν να αναφωνήσεις: "Καλή χρονιά".

Η έκλειψη Ηλίου του Ιανουαρίου στις 4 Ιανουαρίου φέρνει μαζί της συνηαισθηματικές ανατροπές που υπόσχονται να σε κάνουν να αναφωνήσεις: "Καλή χρονιά". Αυτή την περίοδο σε απασχολούν οι πολύ στενές συναισθηματικές σου σχέσεις και κατά πόσο αυτές σε κάνουν να προχωράς εμπρός ή σε κρατούν πίσω. Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει η συγκεκριμένη έκλειψη για να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη!

Ζυγός: ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις σε ένα νέο χώρο ή μήπως αντιμετωπίζεις οικογενειακά θεματάκια αυτή την εποχή; Αυτή την περίοδο νιώθεις ότι όλες οι σχέσεις σου περνάνε μια ψιλοκρίση και έτσι θέλεις να ξέρεις ότι μπορείς να στηριχτείς σε μια γερή και ακλόνητη σχέση : αυτή που έχεις με τον εαυτό σου! Ναι εσύ οδηγείς τη ζωή σου αλλά μήπως τελικά δεν είσαι τόσο ικανοποιημένη με το δρόμο που έχεις διαλέξει; Ίσως αυτό που χρειάζεσαι είναι λίγη απόσταση από την οικογένεια σου ή απλά τώρα είναι η ώρα να κάνεις κάτι αν βλέπεις γύρω στου το σκηνικό να καταρρέει σαν πυργάκι του jenga!Μην ανησυχείς δε θα απογοητεύσεις ούτε λεπτό τον εαυτό σου!

Σκορπιός: σίγουρα σε ενοχλεί όταν οι γύρω σου δείχνουν να σε έχουν «γραμμένη» και δε σε υπολογίζουν! Και η αλήθεια είναι ότι σαν Σκορπίνα δεν αντέχεις να συμβαίνει αυτό. Το ένστικτό σου λέει να αδιαφορήσεις γι’αυτούς που κάνουν το ίδιο και για εσένα όμως εσύ καλά θα κάνεις να δείξεις ανωτερότητα και να κάνεις μια προσπάθεια να τους συγχωρέσεις! Όχι επειδή αυτοί που σε πληγώνουν αξίζουν το έλεος και τη συγχώρεση σου αλλά επειδή εσύ δεν πέφτεις στο επίπεδο τους! Έχεις τη δύναμη να δείξεις πόσο δε σε νοιάζει καθόλου και πόσο δυνατή είσαι και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για το ζώδιο σου το να δείχνεις δυνατή!

Τοξότης: το 2011 αναμένεται να γεμίσεις την τσέπη σου ή έστω το να καταβάλεις φιλότιμες προσπάθειες για να το πετύχεις! Μη νομίζεις όμως ότι μπορείς να φτάσεις εκεί ολομόναχη: πρέπει να συνεργαστείς με την ομάδα σου για να πετύχεις. Φτιάξε το δικό σου μουσικό σταθμό ή τη δική σου εταιρεία , μάζεψε φίλους και γνωστούς να βοηθήσουν και η προσπάθεια αυτή θα έχει σίγουρα θετικό αποτέλεσμα και δεν αποκλείεται σύντομα να σε ξέρει όλος ο κόσμος!

Αιγόκερως: ξέρεις κάτι Αιγοκερίνα; Καμιά φορά όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από εσένα όπως τα τελευταία δύο χρόνια για παράδειγμα που οι εκλείψεις στο ζώδιο σου σε έχουν ταράξει σε θέματα σχέσεων αλλά και σχετικά με την άποψη που έχεις εσύ για τον εαυτό σου! Μέχρι τώρα λοιπόν έχεις πάρει μια γεύση για το ποιος είναι με το μέρος σου και ποιος όχι. Και αυτή την περίοδο υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος ο οποίος οφείλει να είναι με το μέρος σου: ο εαυτός σου! Τώρα κάνεις το ξεκαθάρισμα σου και αποφασίζεις ποιοι άνθρωποι θα μείνουν κοντά σου και θα σε δουν να πηγαίνεις μπροστά και ποιους θα αφήσεις πίσω σου ανεπιστρεπτί!

Υδροχόος: οι εκλείψεις των τελευταίων χρόνων ειδικά στον Αιγόκερω ήταν λίγο πολύ αυστηρές μαζί σου και σου βγήκαν με διάφορες μορφές: αμφιβολίες, νύχτες βυθισμένες στην εσωτερική αναζήτηση και τις σκοτεινές σκέψεις ακόμη και πιθανή αρρώστια. Υπήρχαν λοιπόν στιγμές που ακόμη και εσύ η ίδια απορούσες με τον εαυτό σου αν θα τα καταφέρεις ή όχι. Τελικά όμως το πλοίο φαίνεται να σε περιμένει να ανέβεις για να απολαύσεις ένα μοναδικό ταξίδι. Βασική λεπτομέρεια: δάσκαλοι, μέντορες, ένας καπετάνιος και πολλοί άλλοι σου φωνάζουν: « Δημιούργησε το δικό σου μέλλον!», οπότε ανέβα επάνω και το ταξίδι θα ξεκινήσει!

Ιχθείς: χειροκροτείς τους άλλους και είσαι το τέλειο κοινό τι γίνεται όμως με τα δικά σου; Ποιος θα χειροκροτήσει εσένα; Μήπως πλέον δε νιώθεις όπως ένιωθες με τους φίλους σου; Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις παρέες αφού οι παλιές δε σε γεμίζουν πλέον; Υπάρχουν γύρω σου ορισμένοι άνθρωποι που σε αγαπούν πραγματικά και σου το λένε αυτό συνέχεια: εμπιστεύσου τους αφού αυτοί ξέρουν το καλό , το κακό αλλά και την ομορφιά μέσα σου και αυτό είναι το κοινό που θες να σε χειροκροτήσει!

Για τα πρώτα 6 ζώδια και το πως επηρεάζονται από την έκλειψη Ιανουαρίου, κάνε κλικ εδώ:

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη