Πώς σε επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου του Ιανουαρίου (Μέρος Α');

03.01.2011
Η νέα χρονιά ξεκινά δυναμικά με μια έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω αύριο που αναμένεται να σου φέρει τα πάνω κάτω στα συναισθηματικά σου!

Η νέα χρονιά ξεκινά δυναμικά με μια έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω αύριο που αναμένεται να σου φέρει τα πάνω κάτω στα συναισθηματικά σου! Και μπορεί εσύ να έχεις ήδη βάλει μπρος τους νέους σου στόχους για το νέο έτος όμως αυτή η έκλειψη θα σε κάνει να σκεφτείς πώς οι νέοι σου στόχοι επηρεάζουν τη συναισθηματική σου κατάσταση. Διάβασε παρακάτω πώς σε επηρεάζει η αυριανή έκλειψη για να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη!

Κριός: τώρα είναι η περίοδος που νιώθεις την ανάγκη να κερδίσεις το σεβασμό των γύρω σου αλλά σε θα δεις τις προσωπικές σου ανάγκες να έρχονται σε σύγκρουση με τα θέλω των άλλων! Εσύ θέλεις πολύ να πετύχεις τους στόχους σου και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πειθαρχήσεις, πράγμα που δεν είναι και το φόρτε σου! Θα δεις όμως ότι οι άνθρωποι που είναι κοντά σου θα σε βοηθήσουν αρκεί να θέλεις να τους αφήσεις να βοηθήσουν χωρίς να σκεφτείς ούτε λεπτό ότι είσαι αποτυχημένη!
Ταύρος: τώρα σου δημιουργείται η ανάγκη να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο, να αφήσεις τη δουλειά σου για να κάνεις αυτό το μεταπτυχιακό που πάντα ήθελες ή απλά να κάνεις επάγγελμα σου το αγαπημένο σου χόμπι! Το δεύτερο μισό του χρόνου σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις πολλά από αυτά όμως τώρα σκέφτεσαι τις καθημερινές σου υποχρεώσεις , συμπεριλαμβανόμενες αρκετές που σχετίζονται με ανθρώπους που βασίζονται σε εσένα και καλά θα κάνεις να τους ικανοποιήσεις και εκείνους μέχρι να φτάσεις να ικανοποιήσεις στο ακέραιο τα δικά σου θέλω!

Δίδυμοι: αυτή η έκλειψη ρίχνει το βάρος τόσο στη μοναξιά όσο και στο φόβο της επαφής, του να έρθεις κοντά δηλαδή με έναν άλλο άνθρωπο! Εμπιστοσύνη και τρυφερότητα είναι θέματα που τώρα νιώθεις την ανάγκη να τα θέλεις , ειδικά αν δεν τα έχεις στις πιο προσωπικές σου σχέσεις. Για σκέψου όμως πώς αντιδράς όταν τα έχεις: νιώθεις ότι πιέζεσαι και ότι σε πνίγουν. Τη νέα χρόνιά και με τη συγκεκριμένη έκλειψη έχεις την ώθηση για να δεσμευτείς σε κάτι χαρούμενο και λαμπερό και αυτό θα κάνεις!

Καρκίνος: τώρα είναι μια περίοδος για εσένα που ασχολείσαι πάρα πολύ με το τι θέλουν πολύ σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σου! Κάποιος που αγαπάς περνάει μια περίεργη φάση και έχει ανάγκη την υποστήριξη σου , ακόμη η κρίση μπορεί να είναι και μέσα στην ίδια σου τη σχέση και αυτή η έκλειψη θα σε κάνει να σκεφτείς τι θέλεις πραγματικά και τι δε θέλεις. Σκέψου με ηρεμία και πάρε τη σωστή απόφαση με βάση τα δικά σου θέλω και όλα θα πάνε καλά.

Λέων: οι πολύ δικοί σου άνθρωποι το πιο πιθανό είναι ότι έχουν ξεκινήσει να κάνουν τα παραπονάκια τους ότι δε σε βλέπουν όσο συχνά θα ήθελαν και ότι έχετε χάσει πια κάθε σημείο επικοινωνίας. Τώρα είναι η ώρα να κόψεις κάθε μορφή επικοινωνίας που φαίνεται να σου πίνει το επικοινωνιακό αίμα: τα μέιλ, τα τηλέφωνα ακόμη και τα γράμματα καλό είναι να σε βοηθούν να επικοινωνήσεις με αυτούς που πραγματικά έχεις ανάγκη.

Παρθένος: κάτι σε έχει επαναφέρει στη ζωή , σε έκανε να ξαναβρείς τον εαυτό σου και να πατήσεις στα πόδια σου! Μια νέα αγάπη ή ένα νέο δημιουργικό πρότζεκτ; Ότι και να είναι τώρα είναι η ώρα που θα χαρείς χωρίς να δίνεις δεκάρα για το τι λένε οι γύρω σου. Άφησε τους να σου τη "λένε" επειδή έχεις ενθουσιαστεί, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορούν να καταλάβουν πόσο χαρούμενη είσαι!

Για το πως επηρεάζει η έκλειψη του Ιανουαρίου τα υπόλοιπα 6 ζώδια, κάνε κλικ εδώ:

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη