Κόψε το τσιγάρο όπως οι σταρ!

20.01.2010
Στον πλανήτη των πλούσιων και διάσημων κρύβονται άνθρωποι με αδυναμίες όπως οι δικές μας! Ποιοι είναι αυτοί που απαρνήθηκαν τη "μισητή" συνήθεια του καπνίσματος και πώς τα κατάφεραν;

Στον πλανήτη των πλούσιων και διάσημων κρύβονται άνθρωποι με αδυναμίες όπως οι δικές μας! Ποιοι είναι αυτοί που απαρνήθηκαν τη "μισητή" συνήθεια του καπνίσματος και πώς τα κατάφεραν; Κλέψε τα κόλπα και τους λόγους που οι σταρ απαρνούνται το τσιγάρο, ειδικά που πλέον η καπνοαπαγόρευση είναι καθολική σε όλους τους χώρους και στην χώρα μας.

Γκουίνεθ Πάλτροου
Για το μωρό μου μόνο!

Κάπνιζε δύο πακέτα την ημέρα, ώσπου έμαθε ότι ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί. «Εκείνη την ημέρα κάπνισα το τελευταίο μου τσιγάρο», δήλωσε. Βέβαια, δεν ήταν τόσο εύκολο. «Μου αρέσει τόσο πολύ και τσατίζομαι που προκαλεί καρκίνο», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.

Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς
Το έκοψε για τα παιδιά της!

Καπνίστρια από τα εφηβικά της ακόμη χρόνια, βρέθηκε στο στόχαστρο των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων, όταν οι παπαράτσι τη φωτογράφισαν έγκυο, τόπλες και? με το τσιγάρο στο χέρι! Το παράδοξο; Προσφάτως έκοψε το κάπνισμα, δηλώνοντας ότι το κάνει για το καλό των δυο παιδιών της!

Μπάρακ Ομπάμα
Θέλει, αλλά δεν μπορεί!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αν και έχει καλές προθέσεις, δυσκολεύεται: «Δίνω καθημερινή μάχη για να μην καπνίσω και γι’ αυτό η νομοθεσία είναι σημαντικό να είναι αυστηρή. Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να πάρουν αυτό το μονοπάτι ευθύς εξαρχής».

Μάικλ Ντάγκλας
Το ‘κοψε λόγω ανωτέρας βίας

Φημολογείται ότι ο καρκίνος από τον οποίο πάσχει είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού κατανάλωσης αλκοόλ και καπνίσματος. Εξαιτίας της ασθένειάς του αυτής πείστηκε πρόσφατα να το κόψει!

Ματ Ντέιμον
Τον βοήθησε ο υπνωτισμός

Τόσο ο ίδιος όσο και ο εξίσου διάσημος φίλος του Μπεν Άφλεκ δηλώνουν ότι έκοψαν το κάπνισμα με... υπνωτισμό! «Χρειάστηκαν μόνο τρεις συνεδρίες! Έπρεπε να το έχω κάνει χρόνια πριν», δήλωσε ο Ματ, ενώ ο Μπεν ομολόγησε: «Δεν αποφάσιζα να το κόψω, μέχρι τη στιγμή που έμαθα ότι θα αποκτούσα παιδί!».

Κρίστι Τέρλινγκτον
Για λόγους καρδιάς

Ήταν η εποχή που κυριαρχούσε στις πασαρέλες, όταν ανακάλυψε ότι βρίσκεται στα πρώτα στάδια του εμφυσήματος! Έκοψε το κάπνισμα και έκτοτε είναι φανατική αντικαπνίστρια, συμμετέχοντας εθελοντικά σε ντοκιμαντέρ και εκστρατείες κατά του καπνίσματος.

Σούζαν Σάραντον
Το μυστικό της ομορφιάς μου

Ποιο είναι; «Ζω πλέον μια υγιεινή ζωή, κοντά στους ανθρώπους που αγαπώ, και το βασικότερο; Έκοψα το κάπνισμα! Όταν με ρωτούν οι νέοι ηθοποιοί "γιατί το δέρμα σου είναι τόσο ωραίο;" με περηφάνια απαντώ "έκοψα το κάπνισμα"».

Τζένιφερ Άνιστον
Τα κατάφερε χάρη στη Hindu

H κατά το ήμισυ διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει ότι έκοψε το κάπνισμα χρησιμοποιώντας την τεχνική Hindu της γιόγκα. «Μια αποτοξινωτική πρακτική της γιόγκα, τη βοήθησε να κόψει τόσο το κάπνισμα όσο και το αλκοόλ», δηλώνουν οι φίλοι της!

ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΤΙΤΣΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΗ