Τα ηλεκτρονικά ψώνια των Ελλήνων στο eBay για το 2020

19.12.2020
Τα ηλεκτρονικά ψώνια των Ελλήνων στο eBay για το 2020
Τι αγόρασαν για τα φετινά Χριστούγεννα οι Έλληνες;

Τα Χριστούγεννα, όλοι μας λίγο πολύ έχουμε την τάση να ψωνίζουμε περισσότερο απ'όσο συνήθως, τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η eBay, μελετώντας τα στοιχεία τις περιόδου από 16 Νοεμβρίου μέχρι 7 Δεκεμβρίου για το 2019 και το 2020, κατέγραψε τις αγοραστικές προτιμήσεις των Ελλήνων και τα αποτελέσματα δεν είμαστε σίγουρες ότι μας εντυπωσιάζουν. Δέντρα, στολίδια, φωτάκια, θήκες, προϊόντα περιποίησης νυχιών και σκουλαρίκια ήταν μερικά από τα αντικείμενα με τη μεγαλύτερη προτίμηση.

Δες και αυτό: Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου

Για το 2020, οι καταναλωτές της Ελλάδας έκαναν πιο δημοφιλή τα χριστουγεννιάτικα σκουλαρίκια, τις χάρτινες τσάντες για χριστουγεννιάτικα δώρα, DIY τρισδιάστατα Χριστουγεννιάτικα δέντρα με led φωτισμό, χριστουγεννιάτικο σετ πιτζάμας και λέιζερ φωτισμούς με εορταστικά σχέδια.

Αυτό το είδες; Έρευνα: Ποια δώρα αρέσουν στους άντρες και ποια στις γυναίκες;

Τα πιο ακριβά αντικείμενα που αγοράστηκαν από Έλληνες καταναλωτές για το 2020, ήταν ένα σπάνιο Χριστουγεννιάτικο στολίδι που απεικονίζει ένα σπίτι στον Βόρειο Πόλο αγοράστηκε για 368 δολάρια και ένα επιτραπέζιο στροβιλοδρόμιο με 50 χαρακτήρες από τη Disney για 327 δολάρια.