Οδηγός για ένα τεμπέλικο Σαββατοκύριακο: Σου αξίζει!

23.09.2016
Όλη την εβδομάδα δούλεψες σκληρά και κουράστηκες ψυχή και σώματι. Νιώθεις εξουθενωμένη και το μόνο που θέλεις είναι ψυχραιμία, ύπνος και τεμπελιά... Αλλωστε και αυτή χρειάζεται κάποιες φορές.

Σου δίνουμε οδηγίες για σούπερ τεμπέλικο Σαββατοκύριακο!

#1 Κλείσε το ξυπνητήρι!

Αυτή είναι η δικιά σου ημέρα! Απενεργοποίησε την αφύπνιση κι άσε το σώμα και το μυαλό σου να ξεκουραστεί όσο χρειάζεται χωρίς τον ενοχλητικό συνεχόμενο ήχο: μπιπ, μπιπ,μπιπ...\

#2 ώρα για πρωινό

Συνήθως τα πρωινα βιάζεσαι να φύγεις για να προλάβεις να είσαι στην ώρα σου στη δουλειά. Μέσα σε όλο αυτόν τον μίνι ¨πανικό" δεν υπάρχει χώρος για ένα χαλαρό πρωινό. Σήμερα όμως μπορείς! Φτιάξε καφεδάκι, πάρε εφημερίδα ή περιοδικό, καθάρισε φρουτάκι και απόλαυσέ το με την ησυχία σου, όση ώρα κι αν πάρει.

#3 Ώρα για ένα μίνι SPA

Μέσα στην εβδομάδα δεν είχες χρόνο όχι για σπα, ούτε καν να βγάλεις τα φρύδια σου. Τώρα έφτασε η στιγμή. Κάνε καθαρισμό με σκραμπ, βάλε μάσκα προσώπου και γενικά ότι σε κάνει να νιώσεις όμορφη και φρέσκια. Το αξίζεις!

#4 Το ντους είναι απόλαυση

Αφού θα αφαιρέσεις τη μάσκα, κάνε ένα ζεστό ντουζάκι/μπανάκι για να χαλαρώσεις ολοκληρωτικά. Δε θέλεις ντους; Γέμισε τη μπανιέρα με αφρόλουτρο και μπες μέσα. Μερικά άλατα ή μπαλίτσες που αφρίζουν θα κάνουν το σκηνικό ακόμη καλύτερο.

#5 Ενυδατώσουν Χ2

Εκτός από την κρεμούλα, το body butter ή τη λοσιόν με τα οποία θα ενυδατώσεις το σώμα σου μετά το μπάνιο, φρόντισε να ενυδατώσεις και τον οργανισμό σου πίνοντας ένα ρόφημα όπως πχ το πράσινο τσάι.

#6 Φόρα άνετα ρούχα

Θα βγεις έξω; Τι θα φορέσεις; Κοίτα να διαλέξεις κάτι άνετο με το οποίο θα νιώθεις καλά! Φόρεμα, φούστα ή παντελόνι, δεν έχει σημασία.

#7 Σου ήρθε μια πείνα

Σήμερα επέτρεψε στον εαυτό σου μια μικρή απόλαυση. Προσοχή: όχι υπερβολές.

#8 Σερφάρισμα χωρίς σκοπό

Online αγορές, ενασχόληση με τα social media, βιντεάκια στο You Tube: Σήμερα μπορείς να κάνεις όλα όσα μέσα στην εβδομάδα δε θα προλάβαινες. Το Ίντερνετ το Σαββατοκύριακο είναι για διασκέδαση.