Ασκήσεις για καλύτερο σεξ

27.05.2008
Είναι γνωστό η καλή φυσική κατάσταση μπορεί να βελτιώσει την σεξουαλική μας ζωή. Όταν νιώθουμε καλά με το σώμα μας, πιστεύουμε ότι η γοητεία μας δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Υπάρχουν ασκήσεις που αν τις κάνετε τακτικά θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την ερωτική σας διάθεση. Αυτές που σας προτείνουμε είναι κυρίως για το κάτω

Είναι γνωστό η καλή φυσική κατάσταση μπορεί να βελτιώσει την σεξουαλική μας ζωή. Όταν νιώθουμε καλά με το σώμα μας, πιστεύουμε ότι η γοητεία μας δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Υπάρχουν ασκήσεις που αν τις κάνετε τακτικά θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την ερωτική σας διάθεση. Αυτές που σας προτείνουμε είναι κυρίως για το κάτω μέρος του σώματος τους κοιλιακούς, τους γλουτούς και την λεκάνη.

Ξαπλώστε ανάσκελα και φέρτε το δεξί γόνατο στο στήθος. Βάλτε ένα μακρύ μαντήλι στη μέση του πέλματος. Κρατώντας τις άκρες του υφάσματος τεντώστε το πόδι όσο πιο πολύ μπορείτε. Μείνετε σε αυτή τη θέση για μερικά δευτερόλεπτα και φέρτε το πόδι στην αρχική θέση. Αυτή η άσκηση ευλυγισίας βοηθάει τους γλουτούς και τους μηρούς.

Μείνετε ανάσκελα λυγίστε τα γόνατα και τα πέλματα να ακουμπούν στο πάτωμα. Τοποθετήστε ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια και αφήστε τα χέρια στο πλάι. Σφίξτε τους γλουτούς ανασηκώνοντας το κεφάλι και τους ώμους. Κάνετε περίπου 10 επαναλήψεις.

Γονατίστε με τον κορμό ίσιο, και τις γάμπες να σχηματίζουν ορθή γωνία με τους μηρούς. Ωθήστε την λεκάνη προς τα πίσω και στην συνέχεια προς τα εμπρός. Σαν να χορεύετε, παράλληλα πρέπει να σφίγγετε τους γλουτιαίους μυς. Ξαπλώστε ανάσκελα και με τα πόδια λυγισμένα ανασηκώστε τους γλουτούς μαζί με την λεκάνη και επαναλάβετε ρυθμικά για τουλάχιστον δέκα φορές. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να κρατήσετε ψηλά σταθερά τους γλουτούς σας μετρώντας μέχρι το είκοσι.

Καθίστε στο πάτωμα αντικριστά από τον/την σύντροφο σας ανοίξτε τα πόδια σας και ενώστε τις πατούσες σας. Κρατηθείτε από τα χέρια. Τεντώστε την σπονδυλική στήλη και μείνετε για ένα λεπτό εισπνέοντας και εκπνέοντας. Για να χαλαρώσετε ξαπλώστε με τα πόδια λυγισμένα και τα πέλματα να ακουμπούν ανοιχτά στο πάτωμα. Τα χέρια σας αφήστε τα ελεύθερα πάνω από τα κεφάλι.