Είναι σχεδόν ώρα για δείπνο και αρχίζετε να πεινάτε. Καθώς αναζητάτε στα ντουλάπια της κουζίνας σας κάτι για φαγητό, πιθανά τίποτα δεν τραβάει την προσοχή σας. Πριν βιαστείτε να παραγγείλετε κάτι απέξω, γιατί να μην πειραματιστείτε με το πρωινό ως δείπνο; Ίσως να αναρωτηθείτε: "Πρωινό για δείπνο ... γιατί;" Γιατί όχι λένε οι οπαδοί του briner που μάλλον έχει κατοχυρωθεί ως πραγματική λέξη αφού τη βρίσκουμε σε όλα τα λεξικά, εμφανίζεται στις λίστες με τις νέες διατροφικές τάσεις ενώ παράλληλα αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης κίνησης που θεωρεί ότι θα πρέπει να τρώμε αυτό που θέλουμε, όταν το θέλουμε, π.χ. πίτσα για πρωινό ή αυγά σε πίτσα για δείπνο. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξετε τα διάφορα blogs με συνταγές στο διαδίκτυο χωρίς να δείτε νέες προτάσεις για ευφάνταστα πιάτα για briner. Θα βρείτε αναφορές ακόμη και για μπουφέ και μπαρ πρωινού που σερβίρονται ως δείπνο, με ομελέτα και τηγανίτες συνοδευόμενα από Mimosa και Bloody Mary cocktails και όχι μόνο για πρωινούς γάμους. Ίσως ακούγονται λίγο υπερβολικά σε κάποιους όλα αυτά, αλλά ποιο παιδί ή ποιος ενήλικας με καρδιά παιδιού δεν θα χαιρόταν στην ιδέα ενός πρωινού για το δείπνο;
Η συνέχεια στο itrofi.gr