Eπιλέξτε πέρα από το συνηθισμένο τρίο κολοκυθάκια-πιπεριές και μελιτζάνες και δοκιμάστε να ψήσετε στη σχάρα λαχανικά όπως η κολοκύθα, οι γλυκοπατάτες, τα πράσινα φασολάκια, τα κρεμμύδια και το μπρόκολο που σίγουρα θα σας αποζημιώσουν με τη νοστιμιά τους. Τα λαχανικά μαγειρεύονται γρήγορα και η σχάρα τους ταιριάζει πολύ. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε για το αν περισσότερο ή λιγότερο ψημένα από ότι πρέπει όπως κάνετε με μια μπριζόλα, ένα φιλέτο κοτόπουλου ή ένα μπιφτέκι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να διαπιστώσετε εάν είναι έτοιμα απλά κοιτάζοντάς τα. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για τέλεια λαχανικά στη σχάρα αλλά και στο γκριλ.
Η συνέχεια στο itrofi.gr