Πρόληψη και μείωση του κινδύνου του καρκίνου μέσω των διατροφικών επιλογών

04.02.2019
Πρόληψη και μείωση του κινδύνου του καρκίνου μέσω των διατροφικών επιλογών

H 4η Φεβρουαρίου ως παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, μας υπενθυμίζει ότι παρόλο που ο καρκίνος δεν έχει σύνορα και κάποιες καρκινικές παθήσεις μπορεί να είναι κληρονομικές, ορισμένοι τύποι καρκίνου - σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τουλάχιστον το ένα τρίτο των κοινών τύπων - μπορούν να προληφθούν μέσω μιας υγιεινής διατροφής, της διατήρησης ενός υγιούς βάρους και της τακτικής σωματικής άσκησης.

Η συνέχεια στο itrofi.gr