Αν αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε με αυτό το γιγαντιαίο φρούτο, μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλοί τρόποι να απολαύσετε όχι μόνο την κόκκινη γλυκιά του σάρκα αλλά και την γλυκόξινη τραγανή φλούδα του.
Καθώς το καλοκαίρι προχωρά, η εξεύρεση νέων τρόπων χρήσης του καρπουζιού μπορεί να αποτελέσει μια πραγματική πρόκληση. Όλοι αγαπάμε να απολαμβάνουμε τις φρεσκοκομμένες φέτες ενός δροσερού καρπουζιού κατευθείαν από το ψυγείο. Αν κάποιοι από εσάς έχετε αρχίσει να τις βαριέστε όμως ή απλά αναζητάτε κάτι διαφορετικό χωρίς να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας φρούτο, σας έχουμε καλά νέα! Εκτός από εξαιρετικά ωφέλιμο και νόστιμο, είναι ένα φρούτο που μπορείτε να κάνετε πρακτικά οτιδήποτε μαζί του στην κουζίνα.
Η συνέχεια στο itrofi.gr