Μια νέα, ροζ σοκολάτα, μετά τη λευκή, γάλακτος και μαύρη

23.02.2019
Μια νέα, ροζ σοκολάτα, μετά τη λευκή, γάλακτος και μαύρη
Σήμερα, 80 χρόνια μετά την εκτόξευση σε πωλήσεις, της άσπρης σοκολάτας ως τρίτου τύπου μετά τη μαύρη και τη γάλακτος, κορυφαίος ελβετικός κατασκευαστής προϊόντων υψηλής ποιότητας σοκολάτας και κακάο, αποκαλύπτει τον τέταρτο τύπο σοκολάτας που κατασκευάζεται από τους κόκκους Ruby.

Η σοκολάτα Ruby έχει έντονη φρουτένια γεύση και χαρακτηριστικό, σκούρο συμπαγές ροζ χρώμα.

Η Ελβετική εταιρία “Barry Callebaut”, παρουσιάζει τον τέταρτο τύπο της σοκολάτας. Οι υπόλοιποι τρεις είναι οι γνωστοί σε όλους, μαύρη, γάλακτος και λευκή. Η τέταρτη κατά σειρά έκδοση σοκολάτας, ονομάστηκε Ruby και είναι μια έντονη αισθησιακή απόλαυση. Απαλή και γεμάτη υφή, έντονη φρουτένια γεύση, και ένα χρώμα σαν βατόμουρου, για αυτό και το όνομά της θυμίζει κάτι μεταξύ ρουμπινιού και μούρου.

H συνέχεια στο itrofi.gr