Τι να προσθέσεις στο νερό σου για έξτρα ενυδάτωση και επίπεδη κοιλιά

23.06.2018
Τι να προσθέσεις στο νερό σου για έξτρα ενυδάτωση και επίπεδη κοιλιά
Το καλοκαίρι ο οργανισμός μας χρειάζεται ακόμα περισσότερη ενυδάτωση.

Λόγω των υγρών που χάνουμε μέσω του ιδρώτα, κρίνεται απαραίτητο να «βομβαρδίζουμε» τον οργανισμό μας με συστατικά που θα συμβάλλουν στην ενυδάτωση αυτή και τη διατήρηση της υγρασίας του δέρματός μας.

Οι γυναίκες που ασχολούνται φανατικά με το healthy lifestyle, έχουν βρει τον τρόπο να παίρνουν όλα τα συστατικά που χρειάζεται το σώμα μας τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και μάλιστα χωρίς κόπο.

Με ποιον τρόπο; Με μια απλή προσθήκη στο ποτήρι του νερού μας.

Πρόκειται για τρία υλικά που σε συνδυασμό με το νερό θα μας χαρίσουν όσα πραγματικά χρειαζόμαστε για να ενυδατωθούμε αλλά και να… ξεφουσκώσουμε.

Είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις το ρόφημα που θα δώσει τέλος στην κατακράτηση υγρών, θα «ξεφουσκώσει» την κοιλιά σου και θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει;

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι το αγγούρι, το λεμόνι και το ginger! «Δώρα» της φύσης που μας αποτοξινώνουν και μας χαρίζουν ευεργετικότατα συστατικά για τον οργανισμό μας.

Τι πρέπει να κάνεις

Στο ποτήρι με το παγωμένο σου νερό πρόσθεσε δύο κομματάκια αγγούρι, μερικές σταγόνες από χυμό λεμονιού και ένα μικρό κομματάκι ginger και περίμενε λίγη ώρα πριν καταναλώσεις.

Tip: Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, ρίξε τα συστατικά σου σε ένα μεγάλο γυάλινο μπουκάλι με νερό το οποίο θα κρατάς στο ψυγείο. Έτσι, θα έχεις έτοιμο το ρόφημα σου για μισή τουλάχιστον ημέρα!