Δευτέρα
Πρωινό
1 φέτα πεπόνι (περίπου 200 γρ. καθαρισμένο) + ½ φλιτζάνι κότατζ.
Ενδιάμεσο
1 γιαούρτι + 2 βερίκοκα.
Μεσημεριανό
1 φιλέτο μοσχαρίσιο (όσο η παλάμη σας) + ½ φλιτζάνι ρύζι + 1½ φλιτζάνι από διάφορα λαχανικά ωμά, λεμόνι ή ξίδι και 2 κουταλάκια ελαιόλαδο.
Απογευματινό
½ φλιτζάνι κότατζ + 1 χούφτα κεράσια.
Βραδινό
1 φιλέτο σολομού (όσο η παλάμη σας) + ½ φλιτζάνι ρύζι + 1 φλιτζάνι χόρτα ή διάφορα λαχανικά στον ατμό με λεμόνι και 2 κουταλάκια ελαιόλαδο.
Τρίτη
Πρωινό
2 αβγά ποσέ + 1 φέτα ψωμί.
Ενδιάμεσο
1 μικρό ροδάκινο + 8 αμύγδαλα.
Μεσημεριανό
1 φιλέτο τόνου (περίπου 120 γρ.) από κονσέρβα + 1 μικρή πατάτα βραστή + 1½ φλιτζάνι από διάφορα λαχανικά ωμά, λεμόνι ή ξίδι και 2 κουταλάκια ελαιόλαδο.
Απογευματινό
1 φέτα πεπόνι + 2 φέτες γαλοπούλα.
Βραδινό
1 φιλέτο κοτόπουλου (όσο η παλάμη σας) + 1 φλιτζάνι μανιτάρια + 1 φλιτζάνι από διάφορα λαχανικά στον ατμό με λεμόνι και 2 κουταλάκια ελαιόλαδο.
Τετάρτη
Πρωινό
½ φλιτζάνι νιφάδες βρόμης χυλωμένες + 12 αμύγδαλα + 1 βερίκοκο.
Ενδιάμεσο
1 γιαούρτι + 1 ροδάκινο.
Μεσημεριανό
1 φιλέτο κοτόπουλου + ½ φλιτζάνι ζυμαρικά + 1½ φλιτζάνι από διάφορα λαχανικά ωμά, λεμόνι ή ξίδι και 2 κουταλάκια ελαιόλαδο.
Απογευματινό
1½ φλιτζάνι ποπ κορν σπιτικό.
Βραδινό
½ φλιτζάνι ζυμαρικά + ½ φλιτζάνι κότατζ + 1½ φλιτζάνι από διάφορα λαχανικά στον ατμό με λεμόνι και 2 κουταλάκια ελαιόλαδο.
Πέμπτη
Πρωινό
1 αβγό ποσέ + 1 φέτα ψωμί + 30 γρ. τυρί φέτα.
Ενδιάμεσο
12 αμύγδαλα.
Μεσημεριανό
½ φλιτζάνι φασόλια ξερά + ½ φλιτζάνι πλιγούρι βρασμένο ή μουλιασμένο + 1½ φλιτζάνι από διάφορα λαχανικά στον ατμό με λεμόνι και 2 κουταλάκια ελαιόλαδο.
Απογευματινό
1 φλιτζάνι κεράσια.
Βραδινό
1 φιλέτο τόνου από κονσέρβα + ½ φλιτζάνι καλαμπόκι + 1 φλιτζάνι από διάφορα λαχανικά ωμά, λεμόνι ή ξίδι και 2 κουταλάκια ελαιόλαδο.
Παρασκευή
Πρωινό
½ φλιτζάνι μούσλι με ξερά φρούτα + 1 γιαούρτι.
Ενδιάμεσο
1 φέτα ψωμί + 1 φέτα τυρί τοστ.
Μεσημεριανό
1 μπιφτέκι πουλερικών (όσο η παλάμη σας) + ½ φλιτζάνι φασόλια ξερά + 1 φλιτζάνι από διάφορα λαχανικά ωμά, λεμόνι ή ξίδι και 2 κουταλάκια ελαιόλαδο.
Απογευματινό
1 φέτα καρπούζι + 8 αμύγδαλα.
Βραδινό
Σαλάτα με 2 φλιτζάνια διαφορετικά λαχανικά, 1 αβγό βραστό, 2 κουταλιές τυρί φέτα θρυμματισμένη, 2 κουταλιές καλαμπόκι και 2 κουταλιές σάλτσα γιαουρτιού.
Σάββατο
Πρωινό
1 φέτα πεπόνι + 2 φέτες γαλοπούλα.
Ενδιάμεσο
1 γιαούρτι + 1 ροδάκινο.
Μεσημεριανό
2 μικρά φιλέτα βακαλάου (περίπου 170 γρ. ωμά) ψημένα σε λαδόκολλα μαζί με 1½ φλιτζάνι λαχανικά (μανιτάρια, πιπεριές κ.ά.) + 1 φλιτζάνι χόρτα ή λαχανικά με λεμόνι και 2 κουταλάκια ελαιόλαδο.
Απογευματινό
1½ φλιτζάνι ποπ κορν σπιτικό.
Βραδινό
Χωριάτικη σαλάτα με λαχανικά (ντομάτα, κρεμμυδάκι, πιπεριά κ.λπ.), 5 μικρές ελιές, 30 γρ. τυρί φέτα και 2 κουταλάκια ελαιόλαδο + 1 φέτα ψωμί.
Κυριακή
Πρωινό
1 φέτα καρπούζι + 30 γρ. τυρί φέτα.
Ενδιάμεσο
½ φλιτζάνι κότατζ + 8 αμύγδαλα.
Μεσημεριανό
1 χοιρινή μπριζόλα (περίπου 180 γρ. ωμή) + 3 κολοκυθάκια βραστά + 1 ντομάτα + ½ αγγουράκι με ξίδι και 1 κουταλάκι ελαιόλαδο.
Απογευματινό
1½ φλιτζάνι ποπ κορν σπιτικό.
Βραδινό
Ομελέτα με 3 ασπράδια αβγών, 1 κρόκο, ½ φλιτζάνι λαχανικά και 2 κουταλιές τυρί φέτα + 1½ φλιτζάνι από διάφορα λαχανικά ωμά, λεμόνι ή ξίδι και 2 κουταλάκια ελαιόλαδο.