"Παπανώτα, πες αλεύρι. Η παντόφλα σε γυρεύει"!

16.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κοίτα, τι μπορεί να σου συμβεί αν κοιμηθείς με την τηλεόραση ανοιχτή. Να μιλάει η Αλίκη Αρβανιτίδη στον Θέμο Αναστασιάδη κι εσύ να νομίζεις ότι έχει έρθει πάνω από το κεφάλι σου για να στα χώσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κοίτα, τι μπορεί να σου συμβεί αν κοιμηθείς με την τηλεόραση ανοιχτή. Να μιλάει η Αλίκη Αρβανιτίδη στον Θέμο Αναστασιάδη κι εσύ να νομίζεις ότι έχει έρθει πάνω από το κεφάλι σου για να στα χώσει, επειδή αμφισβητείς τον σύζυγό της και χλευάζεις τη μοναδική οικογενειακή τους ευτυχία. Τέτοια λαχτάρα έπαθα το βράδυ της Τρίτης και μες στον ύπνο μου προσπαθούσα να προστατευτώ από την... παντόφλα της Αλίκης, που την έβλεπα να μου έρχεται κατακούτελα.

«Μη κυρία Αλίκη μου και πιστεύω στο στιγμιαίο λάθος των τεσσάρων χρόνων. Και ο Παπανώτας μούφα συνέντευξη πήρε από την ακατονόμαστη». Μπρρ τι εφιάλτης και αυτός; Αλίκη, Πασχάλης, Ουρανία και στο βάθος... Παπανώτας! Δεν έβλεπα καλύτερα τον Φρέντι Γκρούκερ; Ευτυχώς, που ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι η κυρία Αρβανιτίδη ήταν καλεσμένη στο «Όλα 8», όπου γι ακόμη μία φορά μιλούσε για το γνωστό θέμα.

Μόνο που αυτή τη φορά, το μάτι της δεν γυάλιζε, αλλά ήταν μες στην ικανοποίηση και τη χαρά, αφού μέχρι στιγμής η οικογένεια έχει δικαιωθεί δύο φορές από το δικαστήριο. Το τεστ DNA δεν το λαμβάνουμε υπόψη μας. Τουλάχιστον, γλίτωσαν τα 4 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε η «ακατονόμαστη» για τα όσα της έσουρναν αριστερά και δεξιά άμα έγινε γνωστή η ιστορία με το παιδί. κι εκεί που είπα: «Χμ, τη λες γλυκιά σύζυγο», τσουπ έρχεται η κουβέντα στη συνέντευξη που έδωσε η Τουτουτζη στον Δημήτρη Παπανώτα και η κυρία Αρβανιτίδη παίρνει το γνωστό ειρωνικό ύφος. Για να μην ξεχνιόμαστε.

Όλοι οι έπαινοι και οι διθύραμβοι του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Παπανώτα για τη συνέντευξη, «καταρρίφθηκαν» με τη μία. Και το Πούλιτζερ που ήταν έτοιμο να έρθει στον δημοσιογράφο ή «πανελίστα» κατά την Αλίκη, μπορεί να περιμένει. Η σύζυγος του Πασχάλη πιστεύει ότι η συνέντευξη ήτο στημένη (καθότι μαγνητοσκοπημένη) και είχαν δώσει τις ερωτήσεις στην Τουτουτζή. Είπε και άλλα, όπως ότι ο Παπανώτας δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ ή άλλης Ένωσης, άρα δεν είναι δημοσιογράφος. Χμ, τότε την επόμενη φορά να πάρει συνέντευξη ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ. Ή μήπως και πάλι δεν θα είναι ικανοποιημένη η κυρία Αρβανιτίδη;