"Τρέμε Τζάστιν τον Μπέκαμ"!

20.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω αν οι δύο μεγαλύτεροι γιοι του Ντέιβιντ Μπεκαμ έχουν πάρει το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο και γίνουν οι διάδοχοί του, ο μικρός γιος του, Κρουζ όμως έχει πάρει σίγουρα το ταλέντο της μαμάς.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω αν οι δύο μεγαλύτεροι γιοι του Ντέιβιντ Μπεκαμ έχουν πάρει το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο και γίνουν οι διάδοχοί του, ο μικρός γιος του, Κρουζ όμως έχει πάρει σίγουρα το ταλέντο της μαμάς. Καλά, όχι ακριβώς ταλέντο, αλλά την καλλιτεχνική φύση της Βικτόρια. Μη σου πω ότι ο μικρός είναι πιο ταλαντούχος από τη μαμά και στο τέλος, αποδειχθεί πανηγυρικά ότι... η αλεπού είναι 100 και το αλεπουδάκι 101!

Ο 3χρονος γιος του ζευγαριού, λοιπόν, από νωρίς έχει δείξει την κλίση του στον χορό και γενικά στο χώρο του θεάματος, ενώ πριν λίγες μέρες αποκάλυψε δημοσίως το ταλέντο του. Στη συναυλία που έδωσαν οι Spice girls στη Νέα Υόρκη, τα «κορίτσια» ανέβασαν στη σκηνή τα παιδιά τους για το τελευταίο τραγούδι και ο Κρουζ έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση, χορεύοντας break dance. Τύφλα να έχουν τα ταλέντα του «So you think you can dance».

Ο μικρός χόρευε ρυθμικά, έκανε τούμπες και γενικά αλώνισε τη σκηνή, με τον κόσμο από κάτω να ζητωκραυγάζει και τις Spice να γελάνε μαζί του. Η, δε, μαμά Βικτόρια καμάρωνε που αυτός τουλάχιστον ο γιος της δε δείχνει να συγκινείται με την μπάλα. Τρέμε Τζάστιν Τιμπερλέικ και μόλις «ανακαλύφθηκε» ο διάδοχός σου. Το είπε άλλωστε και η Μπέκαμ: «Ιδού ο νέος Τζάστιν».